شناسهٔ خبر: 75622631 - سرویس بین‌الملل
منبع: ایرنا | لینک خبر

پس از دیدار روسای جمهور کره‌جنوبی-چین؛

رهبر کره‌شمالی از یگان جنگی ویژه ارتش این کشور بازدید کرد

تهران – ایرنا - رهبر کره شمالی به دنبال دیدار روز گذشته روسای جمهوری کره جنوبی و چین در حاشیه نشست «آپک»، از یگان ویژه آمادگی جنگی ارتش این کشور بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ، کیم جونگ اون رهبر کره شمالی از یگان رزمی عملیات ویژه ارتش که از زبده‌ترین نیروهای واحد ارتش به شمار می‌روند، بازدید کرد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی)» (KCNA) نیز امروز گزارش داد، بازدید رهبر کره شمالی از این یگان ویژه به دنبال دیدار «لی جائه میونگ» (Lee Jae Myung) رئیس جمهوری کره جنوبی با «شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین در حاشیه نشست سازمان همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه (APEC) در شهر «گیونگجو» انجام شد.

رهبر کره شمالی طی این بازدید در مقر لشگر یازدهم ارتش خلق کره حضور یافت و ناظر جلسات تمرینی این یگان نظامی بود.

بازدید رهبر کره‌شمالی از یگان جنگی ویژه ارتش پس از دیدار روسای جمهور کره‌جنوبی-چین

لشگر یازدهم، زبده‌ترین واحد نیروهای ویژه ارتش کره شمالی است که اواخر سال گذشته برای پشتیبانی از جنگ اوکراین، نیروهایی را به روسیه اعزام کرد و حاصل آن کسب تجربه در زمینه جنگ‌های مدرن بود.

کره شمالی همچنین بیانیه دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی مبنی بر اینکه موضوع خلع سلاح هسته‌ای در دستورکار دیدار روسای جمهور کره جنوبی و چین قرار داشته را محکوم کرد و آن را یک «رویای واهی» خواند.