شناسهٔ خبر: 75519970 - سرویس سیاسی
منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر اصفهان:

نابسامانی پیرامون مسجد جامع اصفهان موجب رنج مردم می‌شود

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: ما شرمنده خدا و پیامبر (ص) هستیم که پیرامون مسجد جامع اصفهان که یکی از بهترین و ارزشمندترین میراث‌های تاریخی جهان است، چنین نابسامانی‌هایی وجود دارد. این وضعیت موجب رنج مردم و سرافکندگی ما در برابر خداوند می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول میرباقری امروز _یکشنبه چهارم آبان_ در تذکری در صد و نود و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: سرعت اجرای پروژه‌های تاریخی که سرمایه‌های فرهنگی و هویتی شهر ما هستند، بسیار پایین است؛ به‌تازگی جلسه‌ای در کمیسیون فرهنگی برگزار شد که در آن به بررسی وضعیت پروژه‌هایی مانند خانه شهید بهشتی، خانه روضاتی، کتابخانه باغ‌قوشخانه و موارد مشابه پرداخته شد. متأسفانه بسیاری از این پروژه‌ها از برنامه عقب هستند و اکنون در وضعیت نامطلوبی قرار دارند.

وی افزود: حلاوت و شیرینی این پروژه‌ها زمانی در کام شهروندان می‌نشیند که به‌موقع و با کیفیت اجرا شوند، اما وقتی اجرای یک پروژه، مثلاً در مقابل یک مدرسه، در ایامی مانند مهر و آبان که اوج تردد دانش‌آموزان است، هفته‌ها به طول می‌انجامد، طبیعی است که نارضایتی مردم افزایش پیدا کند.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در جلسه‌ای که دیروز با حضور مسئولان اوقاف و میراث فرهنگی برگزار شد مشخص شد که تعامل میان دستگاه‌ها امکان‌پذیر و ساده است؛ در همان جلسه، تأکید کردم که چرا باید پروژه کوچه آقا نور مدتی تعطیل باشد؟ آیا فکر نمی‌کنیم مردمی که در این محدوده زندگی می‌کنند، حق دارند از شرایط بهتر برخوردار باشند؟

میرباقری تصریح کرد: گاهی تعامل ما با دستگاه‌ها ضعیف است و نباید اجازه دهیم این ضعف به چنین وضعیتی منجر شود؛ درخواست ما از سازمان نوسازی این است پیش از آنکه کوچه‌ای را تخریب کنند، وضعیت تأسیسات بررسی شود و اگر قرار است اقدامی در حوزه آب، برق یا سایر تأسیسات انجام شود، ابتدا آن‌ها پیگیری شوند و سپس عملیات عمرانی آغاز گردد. نه اینکه ابتدا مسیر مردم را ناهموار کنیم و بعد تأخیر در اقدامات سایر دستگاه‌ها را به حساب شهرداری بگذاریم.

وی خاطرنشان کرد: نکته بعدی اینکه اگر بخواهیم ناحیه تاریخی شهر، که یکی از دستاوردهای پربرکت این دوره مدیریت شهری است، تقویت شود و اتفاقات خوبی در آن رقم بخورد، نیازمند بودجه‌ای مشخص و کافی هستیم. حداقل باید بتوانیم از وقوع اتفاقات ناگوار جلوگیری کنیم.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: ما شرمنده خدا و پیامبر (ص) هستیم که پیرامون مسجد جامع اصفهان که یکی از بهترین و ارزشمندترین میراث‌های تاریخی جهان است چنین نابسامانی‌هایی وجود دارد.

میرباقری ادامه داد: این وضعیت موجب رنج مردم و سرافکندگی ما در برابر خداوند می‌شود. در جلسه دیروز که با حضور برخی همکاران برگزار شد، مشخص شد که تعامل میان دستگاه‌ها بسیار ساده‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنیم و نباید از این ظرفیت غافل شویم.