شناسهٔ خبر: 75503045 - سرویس بین‌الملل
منبع: ایرنا | لینک خبر

تاکید فون‌درلاین بر کاهش وابستگی اروپا به واردات عناصر کمیاب از چین

تهران-ایرنا- رئیس کمیسیون اروپا از تدوین طرح جدیدی برای کاهش وابستگی اروپا به واردات عناصر نادر خاکی از چین خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز شنبه ایرنا از رویترز، پس از تشدید محدودیت های چین بر صادرات عناصر نادر خاکی به آمریکا و اروپا، «اورسولافون درلاین» رئیس کمیسیون اروپا طی نشستی در برلین اعلام کرد اتحادیه اروپا در حال تدوین طرحی جدید برای کاهش وابستگی به مواد خام چین است.

وی افزود: هدف این طرح با عنوان منابع اتحادیه اروپا، تأمین پایدار مواد خام مورد نیاز برای صنایع اروپایی در کوتاه‌مدت و بلندمدت است.

این مقام اروپایی گفت: اتحادیه اروپا در چارچوب این طرح، همکاری خود را با کشورهایی مانند استرالیا، کانادا، شیلی، گرینلند، قزاقستان، ازبکستان و اوکراین گسترش خواهد داد و بر بازیافت مواد حیاتی در داخل اروپا نیز تمرکز می‌کند.

فون‌درلاین هشدار داد تصمیم چین می‌تواند بر صنایع راهبردی اروپا از جمله خودروسازی، دفاعی و تراشه‌های هوش مصنوعی تأثیر بگذارد.

چین از ۱۸ مهرماه، محدودیت‌های تازه‌ای بر صادرات عناصر کمیاب اعمال کرده است.