به گزارش خبرگزاری آنا از ستاد اجرایی فایو، در این دوره ۴۶ رستوران شامل ۳۰ واحد ایرانی و ۱۶ واحد ملل به رقابت میپردازند و در بخش «میراث ماندگار» نیز از پنج فرد تأثیرگذار در صنف غذا و رستوران تقدیر میشود.
دبیر اجرایی این رویداد با تأکید بر استقلال و شفافیت فرآیند ارزیابی گفت: «هدف ما قدردانی از تلاشهای مستمر فعالان صنعت غذا و معرفی استانداردهای برتر در حوزه رستورانداری است. مستقلبودن این رویداد امکان ارزیابی بیطرفانه را فراهم میکند.
وی افزود: شاخصهای انتخاب برگزیدگان شامل کیفیت غذا، خدمات مشتری، رعایت اصول بهداشتی و اصالت فرهنگی منوهاست. در بخش میراث ماندگار نیز نقش شخصیتهای تأثیرگذار در حفظ هویت غذایی ایران و جهان مورد بررسی قرار میگیرد.
به گفته وی؛ یکی از اهداف مهم این دوره، یکپارچهسازی و جلوگیری از پدیدهی لوحفروشی و تندیسفروشی است که متأسفانه در سالهای اخیر در برخی محافل رایج شده بود.
دبیر اجرایی سومین رویداد نشان فایو در پایان از گسترش این طرح در آینده خبر داد و گفت: «از سال آینده دورههای استانی برگزار خواهد شد تا تمامی فعالان صنعت غذا در نقاط مختلف کشور بتوانند در این طرح مشارکت کنند و شاهد ارتقای کیفیت خدمات رستورانها باشیم.
انتهای پیام/