مصطفی مهدوی ارفع روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: روز جمعه ( ۳۱ شهریور) همزمان با رحلت حضرت رسول اکرم(ص)، مراکز شهید مالک رحمتی( امید) و حرم مطهر در ۲ نوبت صبح و عصر و مرکز امام رضا(ع) در نوبت صبح فعال خواهد بود و کلیه مراکز اقماری نیز تعطیل خواهد بود.
مدیر روابط عمومی انتقال خون خراسان رضوی بیان کرد: با تعطیلی روز شنبه هفته آینده (یکم شهریور) مراکز شهید مالک رحمتی( امید) و حرم مطهر در ۲ نوبت صبح و عصر و مرکز امام رضا(ع) و تمامی مراکز اقماری در نوبت صبح فعال خواهد بود.
مهدوی ارفع افزود: روز یکشنبه (دوم شهریور) هفته آینده همزمان با شهادت امام رضا (ع)، مراکز شهید مالک رحمتی( امید) و حرم مطهر در ۲ نوبت صبح و عصر و مرکز امام رضا(ع) در نوبت صبح فعال خواهد بود و کلیه مراکز اقماری تعطیل خواهد بود.
به گزارش ایرنا، اداره کل انتقال خون خراسان رضوی وظیفه تامین خون ۶۷ بیمارستان این استان را بر عهده دارد.
هماکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهرهای خراسان رضوی فعال است که از این تعداد هفت پایگاه در مشهد و هفت پایگاه در شهرهای سبزوار، تربتحیدریه، نیشابور، قوچان، گناباد، تربتجام و کاشمر استقرار دارد.
استان ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری خراسان رضوی، سومین تولیدکننده خون در کشور پس از استانهای تهران و فارس است.