شناسهٔ خبر: 74260352 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

ابراهیمی:

ایجاد بندر خشک لجستیک در اراک،تامین‌کننده نیاز غلات کشور خواهد بود

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: به اتفاق استاندار، پیگیر ایجاد بندر خشک لجستیک در اراک هستیم. با ایجاد این بندر خشک می‌توانیم نیاز غلات کشور را در اراک تامین کنیم.

صاحب‌خبر -

نادرقلی ابراهیمی، ۱۶ مرداد در آیین رونمایی و بهره برداری از هواپیماهای شرکت اراک ایر(امیرکبیر) اظهار کرد: با ورود سرمایه گذار به خرید هواپیماها و تشکیل هولدینگ هواپیمایی در اراک، فرصت ویژه اقتصادی و کسب و کار برای استان مهیا شد.

وی افزود: در سال ۸۶ مجوز مرز هوایی اراک با نگاه صادرات انواع کالاها از استان مرکزی، اخذ شد ولی تنها به صورت نمادین انجام شد که امیدواریم با ورود این هواپیماها از این به بعد به صورت مستمر این مهم را داشته باشیم.

ابراهیمی با بیان اینکه این شرکت به اسم بزرگمرد تاریخ ایران «امیرکبیر» نام‌گذاری شده است گفت: در این دوره، همدلی و اتفاق نظری بی‌سابقه بین مجمع نمایندگان و استاندار ایجاد شده است و در واقع ما هفت به علاوه یک هستیم و تمام کارها را به اتفاق یکدیگر پیگیری می‌کنیم.

نماینده مردم اراک تصریح کرد: تشکیل ناوگان بزرگ حمل و نقل ریلی و جاده‌ای را برای استان پیش‌بینی کرده‌ایم تا فرصت تجارت و کسب و کار با مرکزیت اراک را داشته باشیم. همچنین پیگیر قطار سریع السیر اراک-قم-تهران و آزادراه بزرگ تهران-سلفچگان-ساوه-تفرش-آشتیان-فراهان-اراک-شازند هستیم و تلاش می‌کنیم هرچه زودتر این پروژه‌ها به نتیجه برسند.

محمود مرادی نراقی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز اظهار کرد: سرمایه گذار این هواپیماها به سرزمین خود احساس تعلق خاطر داشته که چنین سرمایه گذاری بزرگی را در زادگاه خود انجام داده است.

وی افزود: تا دیروز شهروندان اراکی می‌گفتند که ما فرودگاه داریم ولی هواپیما نداریم و امروز این نیاز و خواسته شهروندان اراکی تامین شد.

انتهای پیام