شناسهٔ خبر: 74249874 - سرویس استانی
منبع: برنا | لینک خبر

بازدید استاندار قزوین از شرکت گل سم گرگان پیشتاز تولید بذر هیبرید گوجه فرنگی در کشور

محمد نوذری استاندار قزوین از شرکت گل سم گرگان پیشتاز تولید بذر هیبرید گوجه فرنگی در کشور بازدید کرد. محمد نوذری استاندار قزوین از شرکت گل سم گرگان پیشتاز تولید بذر هیبرید گوجه فرنگی در کشور بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمد نوذری، استاندار قزوین، در ادامه برنامه «چهارشنبه‌های صنعت، کشاورزی و گردشگری» از شرکت گل سم گرگان، پیشتاز تولید بذر هیبرید گوجه فرنگی در کشور، بازدید کرد.

محمد نوذری استاندار قزوین، با حضور در شرکت گل سم گرگان از توانمندی‌ها و دستاوردهای این مجموعه باسابقه در تولید بذر هیبرید جوجه‌فرنگی بازدید کرد.

این شرکت با بیش از شش دهه فعالیت مستمر در حوزه کشاورزی، امروز به عنوان یکی از پیشگامان تولید بذر هیبرید جوجه‌فرنگی با استانداردهای جهانی شناخته می‌شود و محصولات آن نقش مهمی در ارتقای کیفیت و بهره‌وری تولیدات کشاورزی کشور دارد.

استاندار قزوین در این بازدید ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه گل سم گرگان، بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان داخلی و توسعه فناوری‌های نوین در بخش کشاورزی تأکید کرد.

انتهای پیام