شناسهٔ خبر: 74137510 - سرویس استانی
منبع: دانشجو | لینک خبر

آغاز سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کرمان / بازدید خودرویی از طرح‌های مسکن

وزیر راه و شهرسازی در سفری دو روزه عصر امروز وارد فرودگاه کرمان شد.

صاحب‌خبر -

آغاز سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کرمان / بازدید خودرویی از طرح‌های مسکن

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در سفری دو روزه، عصر امروز وارد فرودگاه کرمان شد و مورد استقبال استاندار و مسئولین قرار گرفت.

بازدید از پروژه‌های متعدد مسکن و حوزه راه در سطح شهرستان‌های مختلف استان از جمله برنامه‌های وزیر راه اعلام شده است.

وی عصر امروز به شهرستان بم در شرق استان سفر و در جلسه مربوط به مسائل مسکن پنج شهرستان شرق استان کرمان شرکت خواهد کرد.

طبق اعلام نماينده مردم جيرفت و عنبرآباد در مجلس ، وزیر راه همچنین پنج شنبه به جیرفت واقع در جنوب استان کرمان سفر و مسائل مسکن و راه در حوزه هشت شهرستان جنوبی استان کرمان را بررسی خواهد کرد.

آغاز سفر وزیر راه و شهرسازی به استان کرمان / بازدید خودرویی از طرح‌های مسکن

وي عصر امروز در ابتداي ورود با حضور در گلزار شهداي كرمان به مقام سپبهد شهيد حاج قاسم سليماني و ساير شهدا از جمله ريحانه سلطاني نژاد ( دختر كاپشن صورتي) اداي احترام كرد.

 

وزير راه سپس به همراه جمعي از نمايندگان اسان كرمان به صورت خودرويي از سايت هاي مسكن كوهسار ، بلدالامين و همت شهر كرمان بازديد كرد و بلافاصله به سمت شهرستان بم رفت.

معاونين وزير نيز با سفر به شهرستان هاي استان كرمان مسائل حوزه جاده ها ، مسكن ، راه آهن ، پايانه ها و فرودگاه ها را مورد بررسي قرار مي دهند.

شوراي مسكن استان كرمان فردا با حضور فرزانه صادق برگزار و مسائل اين حوزه مورد بررسي و جمع بندي قرار خواهد گرفت.

استان كرمان داراي ٢٥ شهرستان و به عنوان بزرگترين استان كشور داراي دو اداره كل مستقل راه و شهرسازي در شمال و جنوب استان است.

اين اولين سفر وزير راه و شهرسازي دولت مسعود پزشكيان به استان كرمان محسوب مي شود.