شناسهٔ خبر: 74081769 - سرویس اقتصادی
منبع: برنا | لینک خبر

توضیحات وزیر نفت در مورد قاطی کردن بنزین با آب در برخی جایگاهها

برنا - گروه سیاسی: وزیر نفت در مورد قاطی کردن بنزین و آب در برخی جایگاه‌ ها، گفت: جایگاه ها به صورت منظم پایش می‌شود؛ یعنی ساختاری در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی است که ماموریت و وظیفه آن پایش کیفیت بنزین عرضه شده در پمپ بنزین ها است. بازرسی هایی که از این پمپ بنزین خاص (جایگاهی که خودرو رئیس جمهور از آن در مسیر تبریز سوخت گیری کرده بود) چه قبل از زمان بندی ارائه شده و چه بعد از آن چنین مشکلی را ارائه نکردند. برنا - گروه سیاسی: وزیر نفت در مورد قاطی کردن بنزین و آب در برخی جایگاه‌ ها، گفت: جایگاه ها به صورت منظم پایش می‌شود؛ یعنی ساختاری در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی است که ماموریت و وظیفه آن پایش کیفیت بنزین عرضه شده در پمپ بنزین ها است. بازرسی هایی که از این پمپ بنزین خاص (جایگاهی که خودرو رئیس جمهور از آن در مسیر تبریز سوخت گیری کرده بود) چه قبل از زمان بندی ارائه شده و چه بعد از آن چنین مشکلی را ارائه نکردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دولت خبرگزاری برنا، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز یکشنبه(۵مرداد) هیات دولت در پاسخ به این سوال که آیا در برخی از جایگاه‌ها با بنزین آب قاطی می شود یا خیر، گفت: جایگاه به صورت منظم پایش می‌شود؛ یعنی ساختاری در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی است که ماموریت و وظیفه آن پایش کیفیت بنزین عرضه شده در پمپ بنزین ها است. بازرسی هایی که از این پمپ بنزین خاص (جایگاهی که خودرو رئیس جمهور از آن در مسیر تبریز سوخت گیری کرده بود) چه قبل از زمان بندی ارائه شده و چه بعد از آن چنین مشکلی را ارائه نکردند.

وی اظهار کرد:  به لحاظ فنی و مبانی اصولی در علم ذی ربط اساسا قابلیت قاطی کردن آب با بنزین در جایگاه نیست. چون آب سنگین تر است و ته نشین می شود. ضمن اینکه بر اساس گزارش های ارائه شده، سایر خودروهایی که از این پمپ بنزین استفاده کردند، دچار این مشکل نشدند این ها مجموعه علائمی لست که نشان می دهد شاید مشکل خاصی نبوده و به نوع دیگری باید جست و جو شود. دوستانی که مطرح کردند باید مستندات را ارائه دهند. این کار کسانی است که دلیل خاموشی خود را باید بررسی کنند.

وزیر نفت در پاسخ به این پرسش که آیا احتمال خرابکاری نیز وجود دارد، گفت: من نمی دانم و نمی توانم در این زمینه نظر دهم. سازوکار اینگونه نیست. این پدیده به این شیوه نمی‌تواند باشد.

انتهای پیام