شناسهٔ خبر: 73942104 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه:

راه‌اندازی ۳۰۰ موکب در استان کرمانشاه برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین برنامه‌ریزی شده است

کرمانشاه - ایرنا - رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه از آمادگی کامل برای استقبال و خدمات‌رسانی به زائران اربعین خبر داد و گفت: امسال بیش از ۳۰۰ موکب در داخل استان و مناطق مرزی فعال خواهد شد که بخشی از آن‌ها در داخل خاک عراق مستقر می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا؛ وحید محمدی روز شنبه در نشست خبری اظهار کرد: در آستانه اربعین حسینی و با توجه به پیش‌بینی حضور گسترده زائران، ۳۰۰ موکب در سراسر استان کرمانشاه برای ارائه خدمات اسکان و تغذیه فعال خواهد بود. از این تعداد، ۲۳ موکب در داخل خاک عراق و منطقه منظریه و استان دیاله مستقر می‌شود.

وی افزود: در حوزه تامین یخ و آب، که با توجه به گرمای شدید مردادماه در قصرشیرین و مناطق مرزی بسیار حیاتی است، تدابیر ویژه‌ای اتخاذ شده است. سردخانه‌ای با ظرفیت هزار و ۱۰۰ تن در قصرشیرین برای دپوی یخ تجهیز شده و هم‌اکنون به‌صورت فعال در حال بهره‌برداری است.

محمدی گفت: طبق توافق با ستاد مرکزی عتبات، امسال ۸۰ هزار قالب یخ در اختیار زائران قرار می‌گیرد که ۴۰ هزار قالب آن در سردخانه دپو شده و ۴۰ هزار قالب دیگر به‌صورت روزانه و ترانزیتی از مرکز استان تامین و توزیع می‌شود.

به گفته رییس ستاد عتبات عالیات کرمانشاه، ۱۰ کامیون یخچال‌دار برای انتقال یخ به مواکب تنها در محور خسروی و قصرشیرین مستقر شده‌اند و همچنین ۶ دستگاه خردکن یخ صنعتی در محل برای توزیع مناسب‌تر یخ در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه آب نیز اقدامات گسترده‌ای صورت گرفته، اظهار کرد: امسال پنج میلیون بطری آب معدنی در سطح استان از منابع مختلف تأمین شده است که شامل سه میلیون بطری از ستاد عتبات، یک و نیم میلیون از ستاد اجرایی فرمان امام، ۵۰۰ هزار بطری از آبفا و ۲۷۴ هزار بطری از بنیاد مستضعفان می‌شود.

محمدی افزود: تجمیع و ساماندهی مواکب در نقاط مشخصی از جمله قصرشیرین، سرپل‌ذهاب، کنگاور و اسلام‌آباد غرب انجام شده تا خدمات‌رسانی به شکل بهتری انجام شود. این طرح باعث تسهیل در ارائه خدمات آب، برق، سرویس بهداشتی و تغذیه شده است.

وی گفت: برای ارتقای کیفیت پخت و توزیع غذا، پنج دستگاه نانوایی سیار اتوماتیک و پنج دستگاه فلافل‌زن صنعتی با ظرفیت روزانه چند هزار وعده غذایی تهیه شده که به صورت شبانه‌روزی در اختیار مواکب قرار می‌گیرند.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه همچنین از پیش‌بینی اسکان اضطراری برای زائران خبر داد و گفت: ظرفیت اسکان در قصرشیرین چهار هزار نفر و در سرپل‌ذهاب ۲ هزار نفر در نظر گرفته شده و سالن‌های ورزشی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی برای این منظور تجهیز شده‌اند. تجهیز این مراکز بر عهده جمعیت هلال احمر استان است.

وی افزود: در صورت بروز شرایط خاص، از طرح "هر خانه یک موکب" استفاده خواهیم کرد تا مردم کرمانشاه همچون گذشته در خدمت‌رسانی به زائران مشارکت کنند.

محمدی در پایان تاکید کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری نهادهای مسوول، تلاش داریم خدمات‌رسانی در حوزه‌های تغذیه، آب و اسکان به شکلی عادلانه، مستمر و با کیفیت بالا انجام گیرد تا زائران اربعین حسینی هیچ مشکلی نداشته باشند.