شناسهٔ خبر: 73913270 - سرویس بین‌الملل
منبع: میزان | لینک خبر

جنگ ۱۲ روزه و شکست پدافند چند لایه رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های ایران

کارشناسان و رسانه‌های رژیم صهیونیستی به شکست پدافند هوایی چندلایه این رژیم در برابر موشک‌های ایرانی اذعان دارند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

کارشناسان و رسانه‌های رژیم صهیونیستی در روز‌های بعد از جنگ ۱۲ روزه به تدریج اذعان می‌کنند که پدافند هوایی چند لایه این رژیم در برابر موشک‌های ایرانی ناکام مانده است.

به‎تازگی روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در گزارشی به قابلیت‌های موشکی ایران در جنگ ۱۲ روزه پرداخت و نوشت: ایران نقاط ضعف موجود را در پدافند هوایی چند لایه رژیم صهیونیستی کشف کرد و توانست اثربخشی موشک‌های خود را ۲ برابر کند.

در همین حال ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که فرمانده یگان پدافند هوایی این رژیم تغییر کرده است.

اسرائیل‎هیوم گزارش داد: این تغییر پس از آن صورت می‌گیرد که گزارشی از تحقیقات در مورد نفوذ موشک‌های ایرانی به اسرائیل منتشر شد.

فرمانده سابق پدافند هوایی رژیم صهیونیستی ضمن اذعان به شکست، گفت: مسئولیت تمام اتفاقات و شکست‌هایی که تجربه کرده‌ایم با من است.

پایگاه اسرائیل‎هیوم نوشت: استفاده سیستماتیک ایران از آسیب‌پذیری‌های شبکه پدافند موشکی مشهور اسرائیل در طول جنگ ۱۲ روزه نشان داده است که حتی پیچیده‌ترین سیستم‌های حفاظت هوایی نیز می‌توانند از طریق تطبیق تاکتیکی به خطر بیفتند.

افزایش اثربخشی حملات ایران از طریق تجزیه و تحلیل جامع داده‌های دفاع موشکی برگرفته از اندیشکده‌های مستقر در اراضی اشغالی و واشنگتن، آشکار شده است.

استراتژی تهاجمی ایران به‌طور خاص سیستم پدافند چندلایه رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد، که شامل رهگیر‌های آرو-۳ برای تهدید‌های خارج از جو، آرو-۲ برای رهگیری جوی، سیستم تاد و فلاخن داود برای تهدید‌های میان‌برد و گنبد آهنین برای پرتابه‌های کوتاه‌برد است.

جنگ ۱۲ روزه و شکست پدافند چند لایه رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های ایران

هر لایه در ارتفاعات و برد‌های مختلف عمل می‌کند و چیزی را ایجاد می‌کند که کارشناسان دفاع موشکی آن را در میان جامع‌ترین شبکه‌های حفاظتی جهان می‌دانند.

تکامل تاکتیکی ایران شامل استقرار موشک‌های مافوق‌‎صوت فتاح-۱ بود که با زاویه‌های تند از خارج از جو زمین با سرعتی بیش از ۱۰ برابر سرعت صوت فرود می‌آیند.

 این موشک‌های پیشرفته دارای کلاهک‌های جداشونده هستند که قادر به مانور برای جلوگیری از رهگیری هستند.

تجزیه و تحلیل بیانیه‌های عمومی رژیم صهیونیستی نشان داد که میزان رهگیری در طول جنگ کاهش یافته است.

پیامد‌های این جنگ فراتر از پیامدهای مستقیم است؛ موشک‌های ایرانی با عبور از پدافند هوایی چند لایه رژیم صهیونیستی به اهداف راهبردی در اراضی اشغالی اصابت کردند.

شرکت نفت بازان در حیفا که هدف موشک‌های ایرانی قرار گرفته، می‌گوید هزینه حمله موشکی ایران به پالایشگاه خلیج حیفا نزدیک به ۲۰۰ میلیون دلار برآورد شده است.

بازان تاکید می‌کند که ارزیابی‌ها براساس اطلاعات و برنامه‌های کاری فعلی، آینده‌نگر و نامشخص است و عملیات بازیابی پیچیده است و هزینه‌های نهایی و میزان غرامت هنوز مشخص نیست.

جنگ ۱۲ روزه و شکست پدافند چند لایه رژیم صهیونیستی در برابر موشک‌های ایران

این شرکت به بورس تل‎آویو اعلام کرد که پیش‎پرداختی به مبلغ ۱۶۰ میلیون شِکِل (حدود ۴۸ میلیون دلار) برای شروع تعمیر بخشی از خسارت دریافت کرده است.

بازان، گفت که این پیش پرداخت معادل خسارت مستقیم است و این شرکت در حال همکاری با یک صندوق غرامت برای تأمین پرداخت‌های اضافی و در عین حال ادامه تلاش‌های بازسازی است.

این حمله به واحد تولید برق پالایشگاه که برای تولید بخار و برق برای این تأسیسات حیاتی است، آسیب رساند، احیای عملیات پس از یک توقف ناگهانی خارجی پیچیده است و هزینه‌های نهایی و میزان غرامت هنوز مشخص نیست؛ سه نفر کشته شدند در حالی که آنها در داخل مستحکم‌ترین اتاق داخلی پالایشگاه بودند که بخشی از ساختمان به دلیل آتش‌سوزی فرو ریخت. 

انتهای پیام/