شناسهٔ خبر: 73586370 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری:

با انجام اقدامات پیشگیرانه از ورود افراد به چرخه اعتیاد جلوگیری کنیم

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری گفت: تلاش ما بر این است که با انجام اقدامات پیشگیرانه از ورود افراد به چرخه اعتیاد پیشگیری کنیم.

صاحب‌خبر -

حمیدرضا شیخی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر سه حوزه دیگر شامل مقابله با عرضه، حوزه درمان و پیشگیری وجود دارد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری در رابطه با حوزه مقابله با عرضه بیان کرد: در حوزه مقابله با عرضه، مبارزه سختی با مواد مخدر توسط دستگاه‌های انتظامی و قضایی انجام می‌شود.

وی افزود: در سه ماه ابتدای امسال، بالغ بر ۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، حدود ۱۰۰ درصد افزایش کشفیات داشتیم.

شیخی در ادامه گفت: در همین راستا حدود ۱۲۵۰ مورد دستگیری در استان داشتیم که ۳۵۰ نفر از آن‌ها خرده فروش و از سطح جامعه جمع‌آوری شدند.

به گفته وی، یکی از اقدامات مهم در بحث مقابله با عرضه، برخورد با خرده فروشان مواد مخدر در استان بوده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در رابطه با حوزه درمان گفت: در این استان، ۱۰۷ مرکز درمان دارویی برقرار است که با مجوز دانشگاه‌ علوم‌پزشکی تاسیس شده‌اند، همچنین ۱۸ کمپ ترک اعتیاد با اخذ مجوز از سمت اداره بهزیستی فعالیت می‌کنند.

وی‌ در ادامه گفت: درحال حاضر در کمپ‌های ترک اعتیاد حدود ۳۵۰ نفر نگه‌داری می‌شوند که در سه‌ماهه اول امسال بالغ بر ۷۵ نفر معتاد از سطح جامعه در شهرستان‌های مختلف جمع‌آوری شدند و در مراکز ماده ۱۶ نگه‌داری می‌شوند.

شیخی در رابطه با حوزه اقدامات پیشگیرانه تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی های انجام شده به دنبال عملی کردن این پیشگیری‌ها در جمعیت خانواده، دانش‌آموزان و دانشجویان هستیم.

شیخی گفت: در مراکز سرپایی درمان ترک اعتیاد سه نوع دارو با نام‌های قرص یا شربت متادون، شربت اُپیوم(شربت تریاک) و قرص ب ۲(B۲) وجود دارد که میزان و چگونگی مصرف آن‌ها طبق تجویز پزشک انجام می‌شود.

وی افزود: در کنار درمان دارویی، مشاوره‌های فردی، گروهی و خانوادگی برای این افراد درنظر گرفته می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختیاری در رابطه با مراکز ترک اعتیاد برای بانوان گفت: مراکز ترک اعتیاد( ۱۰۷ مرکز نام برده شده) بدون توجه به جنسیت، افراد بیمار را پذیرش می‌کنند اما تنها یک کمپ نگهداری بانوان معتاد در استان و آن هم در شهرکرد وجود دارد، یعنی معتادانی که به صورت خود معرف و معتادانی که طبق دستور مراجع قضایی مراجعه می‌کنند پذیرش می‌شوند.

انتهای‌پیام