شناسهٔ خبر: 73459169 - سرویس بین‌الملل
منبع: ایسنا | لینک خبر

هشدار مسکو: اوکراین و بریتانیا علیه ما دسیسه‌چینی می‌کنند

سازمان اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد که نیروهای امنیتی اوکراین با همکاری بریتانیا در حال طراحی سناریویی تحریک‌آمیز در دریای بالتیک هستند؛ از جمله اجرای حمله‌ای جعلی با اژدرهای ساخت شوروی علیه یک ناو آمریکایی، با هدف متهم کردن روسیه به اقدامات خصمانه.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، سازمان اطلاعات خارجی روسیه هشدار داد که اوکراین و بریتانیا در حال آماده‌سازی «تحریکات خونینی» علیه روسیه هستند.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، این اقدامات در شرایطی انجام می‌شود که ارتش اوکراین در خطوط مقدم با مشکلات فزاینده‌ای روبه‌رو است و جامعه پشت جبهه در این کشور دچار «فرسودگی اخلاقی» شده است.

سازمان اطلاعات روسیه اعلام کرد که یکی از سناریوهای در دست اجرا، شامل طراحی حمله جعلی با اژدر از سوی روسیه علیه یک ناو نیروی دریایی آمریکا در دریای بالتیک است.

در این بیانیه آمده است: «اژدرهایی ساخت اتحاد جماهیر شوروی که منسوب به روسیه هستند، توسط طرف اوکراینی به بریتانیا تحویل داده شده‌اند. قرار است تعدادی از این اژدرها در فاصله‌ای امن از ناو آمریکایی منفجر شوند و یکی از آن‌ها نیز به‌صورت کنترل‌شده عمل نکند تا به‌عنوان مدرکی از "فعالیت‌های مخرب روسیه" به افکار عمومی ارائه شود.»

اطلاعات روسیه در پایان تأکید کرده است که نیروهای امنیتی اوکراین آمادگی کامل برای اجرای این عملیات را دارند.

انتهای پیام