به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام محمدحسین طاهری روز شنبه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان همدان افزود: فریضه امر به معروف و نهی از منکر تنها به گروه یا افراد خاصی محدود نمیشود، بلکه وظیفهای الهی و همگانی است که همه افراد جامعه باید در راستای تحقق آن تلاش کنند و در این مسیر نقشآفرینی فعال داشته باشند.
وی با بیان اینکه یکی از بزرگترین آسیبهایی که در گذشته وجود داشت، فاصله گرفتن این ستاد از جایگاه حاکمیتی و فرادستگاهی خود بود، اظهار کرد: متأسفانه این ستاد تنها به چند فرد یا استاد محدود شده بود و ارتباط موثری با سایر دستگاهها برقرار نمیکرد، در حالی که طبق قانون، ستاد متشکل از ۱۷ نهاد کلان و مهم است و باید با استفاده از ظرفیت مشترک آنها فعالیت کند.
وی افزود: در ستاد امر به معروف و نهی از منکر با حداقل بودجه، اقداماتی موثر آغاز شد و ستاد نقش هدایتگری، برنامهریزی و نظارت را بر عهده دارد و همچنین برنامههای سه سال آینده ما سهم هر دستگاه را مشخص کرده و انتظار مشارکت فعال وجود دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر همچنین عنوان کرد: در این راستا از ظرفیت مراجع عظام تقلید هم بهره گرفتیم؛ به عنوان مثال آیتالله مکارم شیرازی اجازه تخصیص یکسوم وجوهات شرعی برای این فریضه را صادر کردند که اهمیت این موضوع را نشان میدهد.
حجت الاسلام طاهری با بیان اینکه نگاه ما به آموزش به عنوان زیرساخت اصلی احیاست، تاکید کرد: دوره آموزشی پایه آمران به طور کامل غیرحضوری و دسترسیپذیر است و شامل مباحث اعتقادی، اخلاقی، حقوقی، و روانشناسی است.
وی بیان کرد: امر به معروف تنها یک فریضه فردی نیست بلکه راهبردی اجتماعی و سیاسی است که باید با اخلاق، قانونمداری و در چارچوب نظام اسلامی انجام شود که اصلاح نوع مطالبهگری پرخاشگرانه نیز از اولویتهای است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تاکید بر اینکه با همکاری قوه قضاییه شعب ویژه برای حمایت از آمران تشکیل شده و جایگاه «شهید در راه امر به معروف» احیا شده است، گفت: نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مجمع تشخیص مصلحت نظام، اهمیت سهم دستگاهها را یادآور شده است و تصویب قوانین حمایتی و آموزشی، مسیر را هموار میکند.