شناسهٔ خبر: 7329530 - سرویس سیاسی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

المنار: ارتش يمن به خوبي از قدرت موشکي خود عليه رژيم سعودي استفاده مي‌کند

صاحب‌خبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/06/05
00:19:15.01
به رغم برتری هوایی کامل نیروی هوایی رژیم سعودی در آسمان یمن، ارتش یمن توانسته است از قدرت موشک های بالستیک خود به شکلی تاثیرگذار برضد متجاوزان سعودی استفاده کند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المنار، ارتش یمن در چارچوب مقابله با متجاوزان سعودی-آمریکایی، نیروگاه برق جیزان عربستان را با یک موشک بالستیک از نوع اسکاد هدف قرار داد و بار دیگر به ساکنان شهر أبها در جنوب عربستان به ویژه کسانی که نزدیک فرودگاه این شهر سکونت دارند هشدار داد این منطقه را ترک کنند.
المنار همزمان با پخش تصاویر شلیک موشک اسکاد ارتش یمن به سوی عربستان گزارش داد: طرح استفاده یمن از گزینه های راهبردی علیه عربستان سعودی وارد مرحله اجرایی شد و یکی از سلاح هایی که در این رابطه مورد استفاده قرار می گیرد موشک های بالستیک است. یگان موشکی ارتش یمن در پاسخ به ادامه یافتن حملات برضد مردم یمن، با یک فروند موشک اسکاد، نیروگاه برق استان جیزان را هدف قرار داد. مراحل آماده سازی این موشک برای شلیک فقط چند دقیقه طول کشید و سرتیپ شرف لقمان سخنگوی ارتش یمن اعلام کرد این موشک با دقت به هدف اصابت کرد. وی به ساکنان شهر أبها عربستان و ساکنان مناطق اطراف فرودگاه این شهر هشدار داد این فرودگاه جزء اهداف نظامی از نظر یگان موشکی ارتش یمن محسوب می شود.
نیروگاه برق جیزان تامین کننده اصلی برق استان جیزان و مناطق اطراف آن است که در شمال شهر جیزان قرار دارد و دو کیلومتر مربع مساحت دارد.
اواسط ماه گذشته نیز یگان موشکی ارتش یمن پایگاه دریایی الواجب عربستان را در جیزان با یک موشک بالستیک کوتاه برد هدف قرار داد.
به رغم برتری مطلق هوایی عربستان در جنگ یمن، ارتش یمن توانسته است توانایی های موشکی بالستیک متنوع خود را حفظ کند. قبلا نیز دو موشک اسکاد به پایگاه های خمیس المشیط در ظهران عسیر و پایگاه موشکی سلیل در جنوب ریاض شلیک شده بود.
در منطقه جیزان همچنین نیروهای ارتش و کمیته های مردمی موفق شدند یک تانک ارتش عربستان سعودی را با موشک هدایت شونده منهدم کنند. یگان های موشکی همچنین 40 موشک به محل تجمع خودروهای نظامی عربستان در پایگاه بریالین شلیک کردند.
00:21:34.02