به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، با حضور علیرضاکاظمی وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران و گاییچ وزیر ورزش صربستان مراسم افتتاحیه مسابقات المپیک دانشآموزی (ژیمنازیاد) در زلاتیبور صربستان برگزار شد.
در این مراسم کشورهای حاضر به اجرای رژه پیش از برگزاری مسابقات پرداختند.
کاروان ورزشی کشورمان نیز در این رویداد با پرچم داری نازنین ملکی ملیپوش تیم تکواندو و امیرحسین نصیری ملیپوش تیم بسکتبال سه نفره به اجرای رژه پرداختند.
مسابقات المپیک دانشآموزی (ژیمنازیاد) به صورت رسمی از امروز یکشنبه ۱۷ فروردینماه در زلاتیبور صربستان آغاز و نمایندگان کشورمان مقابل حریفان قرار خواهند گرفت.
تیمهای بدمینتون، شطرنج، شمشیربازی و کشتی آزاد نمایندگان کشورمان در مسابقات امروز خواهند بود.
لازم به ذکر است که مسابقات کشتی آزاد طی یک روز برگزار خواهد شد و فینال رقابتها نیز بعدازظهر روز یکشنبه است.
مسابقات ژیمنازیاد ۱۶ الی ۲۵ فرورینماه در شهر زلاتیبور صربستان برگزار میشود که در این مسابقات ۳۵۳۵ ورزشکار در ۲۵ رشته به مصاف هم خواهند رفت.