شناسهٔ خبر: 7189287 - سرویس سیاسی
منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

گزارش «مردم سالاری» از واکنش تندروها به تلاش‌های دولت برای رفع مشکلات

نعل وارونه تندروها در موضوع ناترازی‌ها

صاحب‌خبر -
گروه سیاسی- فهیمه جهازیان: این روزها موضوع ناترازی‌ها در تمامی زمینه‌ها بیشترین واکنش را در میان سیاسیون و حتی رئیس جمهوری به همراه داشته است. به شکلی که حتی پزشکیان چند روز قبل در دیدار با اقتصاددانان از ناترازی در بانک‌ها لب به شکایت گشود و لازمه حل تمامی این مشکلات را همراهی و همدلی همگان عنوان کرد.
به گزارش مردم سالاری آنلاین ،روز چهارشنبه نیز در حیاط دولت گفت که باید در فصل زمستان انرژی را مدیریت کرد تا دچار مشکل نشویم.
دولت سیزدهمی که به چشم تندروها نمی‌آید
اما در این میان افرادی هستند که همچنان سعی می‌کنند با زدن نعل وارونه بر ذهن مردم اینگونه تاثیر بگذارند که در دولت سیزدهم هیچگونه ناترازی وجود نداشت و اگر هست همه یا بعد از دولت چهاردهم بوده یا میراث باقی مانده از دولت‌های یازدهم و دوازدهم است.
این افراد به ظاهر خیرخواه مردم، فراموش کرده‌اند که در دولت مردمی، ادعای عدم قطعی برق در کشور، بیشترین کلمه تکرار شده از سوی وزارتخانه‌های متبوع بخصوص در فصل تابستان بود در حالیکه در زیر پوست این ادعا تمامی فعالیت‌های واحدهای تولیدی یا تعطیل شده یا اینکه تنها چندساعت آن هم بعد از نیمه شب فعالیت می‌کردند.
اما بازهم در فصل سرد زمستان برای تولید برق، کشور دوباره به مازوت سوزی روی می‌آورد و کلان شهرهای کشور به دلیل آلودگی هوا یا تعطیل بودند یا مراجعه به مراکز بهداشتی به دلیل بیماری‌های مزمن ریوی روبه افزایش بود.
یک نمونه از تخلفات دولت سیزدهم، گزارشی بود که روز سه شنبه رئیس دیوان محاسبات کشور در صحن علنی درباره تفریغ بودجه سال 1402 ارایه کرد که در آن از تخلف 650 هزار همتی دولت پرده برداشت.
حال امروز همین افراد به فکر افتاده اند که دوباره با هر مشکلی که برای کشور در هر روز پیش می‌آید چوب لای چرخ دولت چهاردهم بگذارند و تمامی اتفاقات را به گردن دیگران بیاندازند، انگار که در طی سه سال گذشته دولت همسو با آنها درباره اقدامات انجام شده هیچ مسئولیتی نداشته و تنها مجری و ادامه دهنده سیاست‌های دولت تدبیر و امید بوده است.
لشکر سایبری در جهت تخریب دولت
تندروها از جمله علی اکبر رائفی پور و لشکر سایبری وی در حالیکه برق مناطق شمالی تهران روز یکشنبه گذشته قطع شده بود در در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جدول خاموشی‌ها را ببینید! هیچ خبری از بالاشهر نیست، چرا؟ چون 1- آنها رسانه دارند. 2- عموم مسئولین در این مناطق زندگی می‌کنند. 3- ...» همین ادعا را نیز امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی مطرح می‌کند و در شبکه اجتماعی ایکس می‌نویسد: «چرا قطعی برق تهران به جای فرشته و الهیه و جردن و ... از اسلامشهر و پردیس و ری شروع شد؟ چون بسیاری از مسئولان در همین مناطق لاکچری زندگی می‌کنند و عدالت و نهج البلاغه فقط لقلقه زبان شان است. چون اقلیت پر سر و صدا و دارای رسانه!! را بر اکثریت توده‌ها که صدای کمتری دارند، ترجیح می‌دهند.»
البته نکته جالب توجه این است که ثابتی به اقلیتی پرسروصدا اشاره می‌کند که پیش از آن لاریجانی این صفت را درباره یاران وی (ثابتی) در جبهه پایداری بکار برده است.
اما این درحالیست که براساس اعلام رسمی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ و انتشار جدولت خاموشی‌ها از ساعت 11 تا 13 روز دوشنبه 21 آبان ماه برق مناطق کامرانیه، چیذر، قیطریه، فرشته و الهیه، ساعت 13 تا 15 نیاوران، فرمانیه، کاخ سعدآباد، شمال تجریش، 15 تا 17 سعادت آباد، جمشیدیه، کامرانیه و قیطریه و 17 تا 18 ولنجک، آصف و زعفرانیه با قطعی برق مواجه شدند.
دروغ‌هایی که مالیات ندارد
این نشان می‌دهد حتی افرادی که ادعایی را مطرح می‌کنند حاضر نیستند که برای چند دقیقه از وقت گرانبهای خود را بگذارند و سری به سایت‌های شرکت‌های توزیع برق بزنند تا درباره ادعاها و دروع‌هایی که می‌خواهند مطرح کنند، مطمئن شده تا مضحکه مردم نشوند که البته در ذهن این افراد دروغ مالیات ندارد.
این افراد تنها به دنبال چوب لای چرخ دولت گذاشتن هستند و نمی‌خواهند با مطلبی روبرو شوند که خلاف آنچیزی است که فکر می‌کنند. تنها و تنها هدف این افراد بدنام کردن دیگران به هر روش و هر وسیله است. آنها بر این اعتقادند که هدف، وسیله را توجیه می‌کند.
اما اینکه نباید از دولت درباره اقداماتی انجام می‌شود انتقاد سازنده داشت، حرف دیگری است. این انتقادات سازنده می‌تواند برای دولت روشن کننده مسیر باشد و حتی راهکارهای حل مسئله را نیز نشان دهد. مانند انتقاد تاجگردون از قطعی برق در مناطق مختلف کشور که در شبکه اجتماعی ایکس می‌نویسد: «پاشنه آشیل دولت ناترازی به خصوص‏ در حوزه انرژی است و البته این مشکل‏ هم ربطی به این دولت ندارد. ‏تاکنون در جلسات مختلف، هیچ ‏برنامه عملیاتی مشخص و قابل اجراء‏ هم از وزراء محترم ذیربط فعلی ندیدم. ‏اگر چه دیر شد ولی منتظر بررسی برنامه‏ آنان در بودجه هستیم.»
اما از سوی دیگر حمید رسایی با اشاره به قطع برق و خاموشی‌ها در فصل سرما با انتشار توییتی خطاب به عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو نوشت: «یک هفته است که همه جا صحبت از خاموشی بی‌سابقه نیمه پاییز و زمستان است اما شما یک توضیح و عذرخواهی، حتی یک کلمه سخن از وزیر نیرو نمی‌شنوید! انگار چنین وزارتخانه و چنین وزیری وجود ندارد! شاید خبر استیضاح بابت این بی‌تدبیری که مردم را اینطور به زحمت انداخته، زبان وزیر را باز کند».
در عین حال خبرگزاری اصولگرای فارس نیز با انتشار گزارشی ادعا کرد که تصمیم دولت برای عدم استفاده از مازوت ربطی به آلودگی هوا ندارد بلکه کشور از نظر تولید این سوخت در تنگناست و برای اینکه بخواهد روغن سوخته را نذر امامزاده کند، می‌گوید که نگران سلامت مردهم هستیم که این ادعا نیز باید بررسی شده و مستند به آن پاسخ داده شود. البته اینجا دنبال توضیح بسترهای ایجاد این مشکلات در کشور نیستیم که به کررات این موضوعات گفته شده است و بازهم می‌گوییم که کشور به سمت پیری در تمامی حوزه‌های مختلف از جمله سیاست، اقتصاد، زیرساخت، علم، فرهنگ و جامعه حرکت می‌کند که متاسفانه باعث خمودگی و ایجاد مشکلات فراوان در آینده برای مردم بخصوص جوانان که سرمایه‌های اصلی کشور هستند خواهد بود.
زیرساخت‌های کشور فرسوده شده و باید بازسازی شود
اینکه دولت چهاردهم باید بتواند در حوزه‌های مختلف از جوانان کشور استفاده کند امری غیرقابل اجتناب است اما موضوع مهمتر این است که باید حکومت بپذیرد که جوانان امروز با جوانان دیروز تفاوت‌های آشکاری دارند و نمی‌توان به سادگی از کنار خواسته‌های آنها گذشته. این بی تفاوتی در کشور باعث شد که بسیاری از جوانان ایرانی در انتخابات مجلس دوازدهم و دور اول ریاست جمهوری چهاردهم به پای صندوق‌های رای نیایند و بر این اعتقاد باشند که تا تغییرات ملموسی در وضعیت زندگی آنها دیده نشود، منتظر خواهند ماند تا تغییری اساسی در حکومت داری رخ دهد.
چه بخواهیم چه نخواهیم جوانان در چند سال آینده اداره کشور را به دست خواهند گرفت و تغییراتی ایجاد خواهند کرد که شاید با مزاق حاکمان فعلی در بخش‌های مختلف حکومت سازگاری نداشته باشد.
پس هرچه سریعتر باید برنامه‌های مدونی را تدارک دید و انها را در ریل صحیح قرار داد تا آیندگان نسبت اقدامات انجام شده گذشتگان واکنش‌های مثبتی داشته باشند.باید امروز مشکلات عدیده و ناترازی‌ها را رفع کرد تا فردا زیر آوار انتقادات
فرزندانمان نباشیم.