به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، حسین حسنپور امروز_پنجشنبه بیستوسوم اسفند_ با بیان اینکه مواد مخدر به عنوان یک تهدید جدی جامعه بشری به ویژه نسل جوان را در معرض خطر قرار داده است، اظهار کرد: مجموعه انتظامی خط مقدم مبارزه با مواد مخدر است و در این راستا با عزم جدی و راسخ با این پدیده شوم مبارزه میکند.
وی با بیان اینکه در راستای ارتقا امنیت اجتماعی، شانزدهمین مرحله از طرح آرامش در شهر به مدت سه روز توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان در سطح استان به مرحله اجرا درآمد، افزود: در این راستا ۲۴۳ معتاد متجاهر جمعآوری و ۱۴ قاچاقچی و ۱۵۶ خردهفروش مواد مخدر نیز شناسایی و دستگیر شدند.
جانشین فرمانده انتظامی گیلان با بیان اینکه از این افراد ۱۲ کیلو و ۹۲۱ گرم تریاک، ۴۰۲ گرم هروئین، ۴۰ کیلو و ۱۵۷ گرم حشیش، یک کیلو و ۹۱۹ گرم شیشه و ۱۱ کیلو و ۳۶ گرم سایر مواد مخدر کشف شد، خاطرنشان کرد: معتادان از طریق دادگاه درمانمدار به مراکز ترک اعتیاد معرفی و خردهفروشان و قاچاقچیان مواد مخدر با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.
حسنپور با تاکید بر اجرای مستمر اینگونه طرحها، تصریح کرد: برخورد با پدیده شوم اعتیاد و مواد مخدر که زمینهساز بسیاری از جرایم و ناهنجاریهای اجتماعی است، با قدرت در دستور کار پلیس قرار دارد.