شناسهٔ خبر: 71859399 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

۳۰ درصد نانوایی‌های کرمان پدافندی می‌شوند

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان گفت: بر اساس ماده پنج دستورالعمل پدافند نانوایی‌ها، استان کرمان موظف است ۳۰ درصد از نانوایی‌های خود را به «نانوایی‌های پدافندی» تبدیل کند.

صاحب‌خبر -

ابراهیم کریمی پیش از ظهر امروز ۲۳ اسفند در جلسه‌ پدافند غیرعامل استان کرمان، پیرامون برنامه‌ریزی برای تداوم کارکرد نانوایی‌ها در شرایط اضطراری، به ضرورت افزایش تاب‌آوری این مکان‌ها اشاره کرد.

وی با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره مسئولیت‌پذیری مسئولان، تأکید کرد: تهدیدات معیشتی از سوی دشمنان با هدف کاهش اعتماد عمومی و ایجاد نارضایتی در حال افزایش است. با این حال، این تهدیدات تاکنون ناکام مانده و برنامه‌های پیشگیرانه در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان با اشاره به مصوبات جدید، گفت: براساس ماده پنج دستورالعمل پدافند نانوایی‌ها، استان کرمان موظف است ۳۰ درصد از نانوایی‌های خود را به «نانوایی‌های پدافندی» تبدیل کند. این نانوایی‌ها باید مجهز به مخازن گاز ۲۷ کیلویی، مخازن آب ۱۰۰۰ لیتری و مولد برق ۷ تا ۱۰ کیلوواتی باشند تا در شرایط بحرانی به فعالیت خود ادامه دهند.

وی افزود: استان کرمان دارای ۲۸۸۸ نانوایی است که سهمیه آرد دریافت می‌کنند.

کریمی همچنین با اشاره به نقشه پراکندگی نانوایی‌ها در استان، گفت: برخی مناطق شهری، مانند بلوار جمهوری و منطقه الغدیر در کرمان، با کمبود نانوایی دولتی مواجه هستند، در حالی که در برخی نقاط دیگر، تراکم بیشتری وجود دارد.

مدیرکل پدافند غیرعامل کرمان اظهار کرد: در حال حاضر ۸۷ درصد نانوایی‌های استان از گاز طبیعی، ۱۱ درصد از گازوئیل و دو درصد از نفت استفاده می‌کنند. 

کریمی از اجرای یک رزمایش سراسری در سال آینده خبر داد و افزود: این رزمایش، با هدف بررسی نقاط قوت و ضعف برنامه‌های پدافندی، در سطح کشور برگزار خواهد شد.

وی در ادامه پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت نانوایی‌های استان ارائه داد و در پایان گفت: ما باید از تجربیات استان‌های دیگر استفاده کنیم تا با کمترین خطا، طرح شهید آبشناسان را به نتیجه برسانیم.

به گزارش ایسنا، ماهری مدیرکل غله استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای پدافند نانوایی‌ها، بر لزوم توجه ویژه به مراکز حیاتی استان تأکید کرد.

وی به اقدامات زیرساختی برای بهبود ذخیره‌سازی گندم و توسعه حمل‌ونقل آن در کرمان اشاره کرد و گفت: یکی از چالش‌های اصلی کرمان در حوزه غله، وابستگی به حمل‌ونقل جاده‌ای بود که باعث تأخیر و مشکلات لجستیکی می‌شد. اما اکنون دو مرکز در استان به راه‌آهن متصل شده‌اند؛ یکی در سیرجان و دیگری در شهر کرمان که مجهز به یک مرکز تهویه گندم در ایستگاه راه‌آهن است و با این اقدامات، توانسته‌ایم مشکل حمل‌ونقل را تا حد زیادی برطرف کنیم.

انتهای پیام