به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کوکوی جعفری از غذاهای نانی فوقالعادهای است که تقریبا هر سلیقهای را راضی میکنند. به ویژه برای ماه مبارک رمضان این نوع از غذاها زینت بخش سفرهها هستند و درست کردن آنها خالی از لطف نیست. یکی از این غذاهای نانی کوکو جعفری است که طعمی مطلوب و دلپذیر دارد.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه کتلت هویج؛ یک غذای سبک و مقوی
مواد لازم:
جعفری ساطوری خرد شده: ۳ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد درشت
پیاز: یک عدد درشت
شوید و برگ سیر: نصف لیوان
آرد برنج یا آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
۱. در ابتدا جعفریهای تازه، برگ سیر و شوید را با چاقو، ریز و ساطوری خرد کنید.
۲. سپس پیازها را با رنده درشت رنده کرده و در کاسه بریزید. مغز گردوهای خرد شده، سبزیها و زرشک را به کاسه بیفزایید.
۳. حالا تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و با قاشق هم بزنید تا سفیدهها از لختگی خارج شوند و زرده و سفیده، با هم ترکیب شود.
۴. به تخم مرغها فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و آرد برنج یا آرد سوخاری را اضافه کنید. سپس مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شوند.
۵. در یک تابه نچسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس مایه کوکو جعفری را در تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
نکته:
ضخامت مایه کوکو جعفری، نباید خیلی کم یا خیلی زیاد باشد تا وسط کوکو خام نماند یا زود نسوزد.
انتهای پیام/