شناسهٔ خبر: 71846101 - سرویس اقتصادی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

نتیجه حراج خودرو‌های خارجی تملیکی مشخص شد

خودرو‌های وارداتی عرضه شده در حراج اموال تملیکی با رشد ۶۰ درصدی نسبت به قیمت پایه به فروش رسید.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان - سعید غلامی باغی از رمزگشایی حراج خرده فروشی عرضه خودرو وارداتی توسط این سازمان خبر داد و اظهار داشت: در راستای ایجاد تنوع در روش‌های فروش سازمان، دومین حراج خرده فروشی خودرو‌های وارداتی روز گذشته (سه‌شنبه، ۲۱ اسفندماه) برگزار شد.

وی افزود: بر این اساس از ساعت هفت صبح دیروز ۱۲ دستگاه خودروی سواری با مجموع قیمت پایه ۱۷ میلیارد و ۶۵۰ میلیارد تومان در سه استان تهران، مازندران و مرکزی عرضه شد.

معاون بهره‌برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی خاطرنشان کرد: در این حراج خودرو‌های تویوتا، رنو فلوئنس، مرسدس بنز و پژو ۲۰۷ عرضه شد.

وی با بیان اینکه همه خودرو‌های عرضه شده با استقبال متقاضیان به فروش رسید، ادامه داد: در مجموع ۱۲ دستگاه خودروی عرضه شده با قیمت ۲۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به فروش رسید که نسبت به قیمت پایه با رشد ۶۰ درصدی همراه بوده است.

غلامی باغی افزود: با توجه به استقبال شرکت کنندگان، پیش بینی می‌شود سایر استان‌ها به ویژه هرمزگان، بوشهر آذربایجان غربی و ... که دارای خودرو‌های سواری هستند نیز به این حراج بپیوندند و هر هفته شاهد عرضه خودرو در حراج خرده فروشی باشیم.

منبع: ایرنا