شناسهٔ خبر: 71844527 - سرویس استانی
منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل؛

نواحی صنعتی مناطق محروم استان اردبیل آماده سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است

هاشم علایی،مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از آماده بودن بستر سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در نواحی صنعتی مناطق محروم و کم‌برخوردار این استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، هاشم علایی روز چهارشنبه با اشاره به توسعه نواحی صنعتی در مناطق محروم استان افزود: توسعه و تملک اراضی جدید با کمک مسئولان استان و دستگاه‌های مرتبط شامل پیگیری توسعه ناحیه صنعتی نیر با مساحت ۴۷ هکتار و ایجاد شهرک‌ها و نواحی صنعتی هل‌آباد با مساحت ۵۰ هکتار، بیله‌سوار با مساحت ۳۰ هکتار، برزند گرمی با مساحت ۳۰ هکتار و شهرک انرژی‌های خورشیدی در دستور کار قرار گرفته است.

وی به آماده‌سازی معابر ۶۰ هکتار از فاز سوم شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل با اعتباری بالغ ۸۰۰ میلیارد ریال با هدف تامین زمین مورد نیاز سرمایه‌گذاران در مرکز استان اشاره کرد و گفت: علاوه براین طرح در شهرک صنعتی ۲ اردبیل شبکه برق ۲۰ کیلوولت و خط ۲ مداره فاز ۹۵ هکتاری شهرک شماره ۲ اردبیل با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال در دست اجراست.

علایی در زمینه اجرای شبکه توزیع آب فاز ۶۰ هکتاری شهرک ۲ اردبیل اظهار کرد: طرح آبرسانی به ناحیه صنعتی پارس‌آباد، جدول‌بندی و آسفالت معابر ناحیه صنعتی پارس‌آباد، اجرای شبکه روشنایی نواحی صنعتی مشگین‌شهر و رضی، اجرای آسفالت باند رفت و معابر شهرک صنعتی اردبیل، شروع عملیات اجرایی ناحیه صنعتی اصلاندوز، اجرای شبکه توزیع آب و احداث منبع هوایی یک هزار مترمکعبی و ابستگاه پمپاژ آب فاز سوم شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل از دیگر طرح‌های در دست اجرای شرکت شهرک‌های صنعتی اردبیل است.

زمین با شرایط ویژه به سرمایه‌گذاران در نواحی صنعتی واگذار می‌شود

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل همچنین از واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران با شرایط نقد و اقساط و همچنین واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران از طریق سامانه الکترونیکی با هدف جلوگیری از ایجاد رانت و رعایت عدالت در فرآیند واگذاری زمین خبر داد.

علایی گفت: اعمال بخشودگی تا ۵۰ درصد اقساط قیمت حق بهره‌برداری زمین در مناطق کمتر توسعه یافته از جمله شهرک‌های صنعتی کوثر و گرمی و نواحی صنعتی رضی، نیر، مشگین‌شهر، هشجین، نوجه ده، روح کندی، شکرآب و پارس‌آباد از مشوق‌هایی است که به سرمایه‌گذاران در این مناطق داده می‌شود.

وی برگزاری تور‌های صنعتی، نمایشگاه‌ها، حمایت از دانش بنیان شدن، برگزاری دوره‌های آموزشی، حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی، شناسایی نیاز‌های فناورانه واحد‌های تولیدی، ارائه برنامه‌های حمایتی به منظور جذب سرمایه‌گذاران خارجی، کمک به افزایش صادرات محصولات صنعتی و اخذ مجوز‌های استانداردسازی واحد‌های تولیدی و حمایت‌های خوشه‌ای از واحد‌های تولیدی را از دیگر مشوق‌های سرمایه‌گذاری در استان ذکر کرد.

استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.