شناسهٔ خبر: 71817859 - سرویس سیاسی
منبع: میزان | لینک خبر

رئیس کل دادگستری استان مرکزی: کمیته تولید محتوا و اطلاع‌رسانی قانون الزام در دادگستری استان تشکیل شده است

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: یکی از اقدامات کمیته تولید محتوا و اطلاع رسانی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول که در دادگستری استان مرکزی تشکیل شده است تصویب بحث ارسال پیامک آگاه‌سازی برای بیش از ۷۰۰ هزار نفر بود که انجام گرفت.  

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزائی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به روند اجرای قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول در استان مرکزی، اظهار کرد: از زمان ابلاغ این قانون ۴ جلسه کمیته استانی شورای راهبری اجرای قانون الزام به ثبت معاملات اموال غیرمنقول تشکیل شده است.

وی افزود: از زمان تشکیل جلسات کمیته استانی شورای راهبری اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، ۱۰۰ مورد بازرسی با مشارکت نمایندگان تعزیرات حکومتی، ثبت اسناد و املاک، راه و شهرسازی، کانون سردفتران اسناد رسمی استان و اتحادیه مشاوران املاک شهرستان اراک به منظور حصول اطمینان از اتصال آنها به سامانه کاتب و الزام مشاوران غیرمتصل به پیوستن به سامانه، انجام شده است. 

رئیس کل دادگستری استان مرکزی بیان کرد: با این اقدام و پیگیری انجام سایر تصمیمات کمیته استانی شورای راهبری، آمار اتصال مشاوران املاک استان از ۳۰ درصد به حدود ۵۰ درصد رسیده است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: کارگاه آموزشی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات غیرمنقول برای مشاورین املاک در شهرستان‌های ساوه، دلیجان، خمین، فراهان و تفرش مجموعاّ برای ۵۰۰ نفر از مشاورین املاک با حضور معاون امور اسناد اداره ثبت اسناد و املاک استان و رئیس اتحادیه مشاورین املاک شهرستان اراک برگزار شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین جزائی با اشاره به تشکیل کمیته تولید محتوا و اطلاع رسانی قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در دادگستری استان مرکزی، عنوان کرد: یکی از اقدامات این کمیته تصویب بحث ارسال پیامک آگاه‌سازی برای بیش از ۷۰۰ هزار نفر بود که انجام گرفت. 

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: استخراج نکات حائز اهمیت قانون برای انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی مجازی برای جامعه هدف، برگزاری نشست خبری با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان با اصحاب رسانه با موضوع بررسی ابعاد قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول، حضور مسئولین مربوطه در برنامه‌های «پرسش» و «در استان» شبکه تلویزیونی آفتاب و تبیین قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقو ل و چگونگی اجرای این قانون، پخش فایل‌های اینفوگرافی تهیه شده توسط مرکز رسانه قوه قضاییه در شبکه تلویزیونی آفتاب و مصاحبه معاون معاون فن‌آوری اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان با شبکه استانی آفتاب درباره ابعاد قانون از دیگر اقدامات در راستای اجرای مصوبات کمیته یاد شده است.

انتهای پیام/