شناسهٔ خبر: 71816714 - سرویس فرهنگی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

جشن آغاز برنامه‌های نوروز با بهره‌گیری از اسطوره‌های شاهنامه؛ ۲۴ اسفندماه

رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: جشن آغاز فعالیت‌های نوروز ۱۴۰۴ با همکاری مناطق ۲۲ گانه، ۲۴ اسفندماه در پایتخت برگزار خواهد شد.

صاحب‌خبر -

امیر قاسمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران اظهار داشت: جشن آغاز فعالیت‌های نوروزی که در سه سال گذشته با عنوان "کارناوال شادی نوروزی" شناخته می‌شود، از ساعت ۱۵ تا اذان مغرب در مسیر حد فاصل میدان هفت‌تیر تا میدان ولیعصر (عج) و بوستان لاله برگزار خواهد شد و جشن پایانی در بوستان لاله با مشارکت گروه‌های فرهنگی و هنری اجرا خواهد شد.

رئیس ستاد گردشگری در ادامه افزود: این برنامه با برنامه ریزی تمامی ارکان زیر مجموعه معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و مناطق۲۲ گانه، سازمان بوستان‌ها و فضای سبز، سازمان زیباسازی، شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه و ... برگزار خواهد شد. برنامه‌های پیش بینی شده، شامل اجرای شاهنامه‌خوانی، نمایش‌های آیینی، ورزش‌های باستانی و زورخانه‌ای، موسیقی سنتی و آیین‌های نوروزی است که با هدف حفظ و ترویج فرهنگ کهن ایرانی، غیرت، عفت، حماسه و نشان دادن توان و آمادگی شهر تهران برای میزبانی از میهمانان نوروزی برگزار می‌شود.

امیر قاسمی با اشاره به اهمیت این رویداد در ایجاد شور و نشاط اجتماعی اظهار داشت: آغاز برنامه‌های نوروزی شهرتهران با این کارناوال شادی، فرصتی است تا شهروندان و گردشگران در فضایی پرنشاط و سرشار از آیین‌های سنتی، به استقبال سال نو بروند.

گفتنی است؛ این جشن، بخشی از برنامه‌های گسترده نوروزی تهران است که در نقاط مختلف شهر اجرا خواهد شد و شهروندان می‌توانند با حضور در این مراسم، لحظات خاطره‌انگیزی را در کنار خانواده و دوستان خود تجربه کنند.