به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی حج، در نشست امروز شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد، معاون امور حج و عمره سازمان حج با بیان این مطلب از همه معاونان واحدهای بعثه و سازمان حج و رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت درخواست کرد که با توجه به فرصت باقیمانده و تعطیلات پیش رو برنامه های خود را برای اعزام کارگزاران اجرایی و فرهنگی اعلام نموده و سرعت بخشند.
معاون حج و عمره سازمان حج بر لزوم تسریع در تولیدات محتوایی در بخش اطلاعرسانی و مشخص کردن سریعتر نتایج معاینات پزشکی زائران و ارسال دارو به کشور میزبان برای حج پیش رو تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به دغدغه زائران در حج قبل در خصوص انتقال آب زمزم گفت: تدابیر لازم دراین خصوص اندیشیده شده تا انتقال آب زمزم به کشور صورت گرفته و در میان حجاج سال آینده توزیع شود.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید بر اینکه برای نکات مهم حج پیش رو تدبیر و برنامه ریزی ضروری است بر لزوم توجه به موضوع انتقال ارز برای عملیات های حج و عمره آینده با توجه به مصوبات صورت گرفته در جلسه شورای عالی حج تاکید کرد.
علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت هم با اشاره به اینکه تعامل خوبی میان ستاد عملیات عمره و این سازمان وجود دارد با توجه به توصیه های سرپرست حجاج ایرانی تاکید کرد: تنوع بسته ها برای عمره آینده به ویژه برای ماه شوال مصادف با عید نوروز خواهد بود و ماه مبارک رمضان آینده مورد توجه قرار گیرد.
بیات تاکید کرد: همه واحد ها تلاش خواهند کرد اعزام عمرهگزاران با حداکثر ظرفیت در عمره پیشرو که با پایان حج آغاز خواهد شد، صورت گیرد.
اعزام ۱۷۴ هزار عمرهگزار به سرزمین وحی
بر پایه این گزارش، این جلسه با ارتباط تصویری با مسئولان دفاتر نمایندگی بعثه و سازمان حج و ستاد عملیات عمره در مکه ادامه یافت و حجت الاسلام رنجبر حسینی از برنامه های فرهنگی و مذهبی تدارک دیده شده برای عمره گزاران و ناصر حویزاوی و علی اصغری از تدابیر اندیشیده برای رفع دغدغه ها و مشکلات مدیران کاروان ها و زائران در عمره رمضانیه، خدمات ارائه شده در بخش های تغذیه، اسکان و نقل و روند پرداخت ها به شرکت های ارائه دهنده خدمات در عربستان گزارش دادند.
در این جلسه اعلام شد در عمره ۱۴۰۳ تاکنون حدود ۱۷۴ هزار عمره گزار به سرزمین وحی مشرف شده و ۱۵۵ هزار نفر پس از انجام اعمال به کشور بازگشتند. همچنین برای سهولت در رفت و آمد زائران به مسجدالحرام بلیط اتوبوس تهیه شده و در اختیار مدیران کاروان ها قرار گرفته است.
رئیس سازمان حج و زیارت در پایان از مسئولان حوزه عمره خواست هنگام ثبت نام و حضور عمره گزاران در سرزمین وحی اطلاع رسانی لازم در خصوص وضعیت تردد در ماه رمضان به زائران صورت گیرد تا با آگاهی نسبت به انتخاب زمان سفر خود اقدام کنند.
وی در خصوص تاخیرهای هواپیمایی گفت: سازمان حج نباید ملاحظه هزینه و بار مالی را داشته باشد و حق زائر است که تاخیرها جبران شود.