شناسهٔ خبر: 71794949 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

کرمانشاهی‌ها بیش از ۳۶ هزار دلار هدیه و سوغات به خارج از کشور ارسال کردند

کرمانشاه - ایرنا- سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه گفت: مردم استان در ۱۱ ماه سپری شده از سال جاری از گمرک امانات پستی کرمانشاه ۳۶ هزار و ۱۲۴ دلار هدیه و سوغات به خارج از کشور ارسال کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از روابط عمومی گمرک کرمانشاه؛ رضا نیک‌روش روز دوشنبه اظهار کرد: وزن مرسولات ارسالی از گمرک امانات پستی کرمانشاه در این مدت هفت هزار و ۹۵۶ کیلوگرم و تعداد آنها ۹۱۴ مرسوله بود.

سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه عمده کالاهای ارسالی از طریق گمرک امانات پستی کرمانشاه را پوشاک، مواد غذایی، روغن حیوانی، پسته، خلال و زرشک عنوان کرد.

نیک‌روش در ادامه تعداد بسته های ورودی به گمرک امانات پستی کرمانشاه در این مدت را ۶۶ بسته به ارزش ۳۰ هزار و ۵۱۱ دلار عنوان کرد.

وی وزن بسته های ورودی به گمرک امانات پستی کرمانشاه را ۲ هزار و ۸۱۲ کیلو گرم و عمده کالاهای ورودی از طریق این گمرک را گوشی تلفن همراه، پوشاک، دارو، عینک آفتابی و دوربین دو چشمی ذکر کرد.