شناسهٔ خبر: 71726367 - سرویس اقتصادی
منبع: دیدبان ایران | لینک خبر

وزیر نیرو: وضعیت آبی کشور در سال ۱۴۰۴ بغرنج است

عباس علی‌آبادی با تاکید بر رعایت الگوی مصرف توسط مردم، وضعیت آبی کشور در سال آینده را بغرنج توصیف کرد و افزود: ایران غیر از مناطق محدود در منطقه‌ای پربارشی قرار ندارد و ما در خشکسالی قرار گرفته‌ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش سایت دیده‌بان ایران، عباس علی‌آبادی با تاکید بر رعایت الگوی مصرف توسط مردم، وضعیت آبی کشور در سال آینده را بغرنج توصیف کرد و افزود: ایران غیر از مناطق محدود در منطقه‌ای پربارشی قرار ندارد و ما در خشکسالی قرار گرفته‌ایم.

وزیر نیرو شامگاه چهارشنبه ۱۵ اسفند، در نشستی خبری که در استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، اظهار کرد: ما با کاهش بیش از ۵۰ درصدی بارشها در کشور مواجهیم ولی دولت برنامه‌های مختلفی در سراسر کشور بویژه در استان آذربایجان شرقی برای مدیرت انرژی در دست اجرا دارد.

وی جلوگیری از هدرفت آب را اولویت اصلی در مدیریت آبی کشور دانست و گفت: ما صنایع را برای بهره‌مندی از آب بازچرخانی تشویق می‌کنیم، شیرین‌سازی آب شور که بیشتر مربوط به استان‌های جنوبی کشور است، از جمله اقدامات ما برای مدیریت بحران آبی است.

علی‌آبادی ادامه داد: همچنین انتقال جمعیت و صنایع به مناطقی که دسترسی به آب امکان‌پذیرتر، از اقدامات اساسی وزارت نیرو است.

وی به مزایای تکمیل رینگ آبی تبریز اشاره کرد و گفت: باید منابع آب تجدیدشونده را متنوع‌تر کنیم، تمام مناطق کلانشهر تبریز را پوشش بدهد که در مواقع ضروری و بحرانی بتواند پاسخگوی نیازها باشد.

وی درباره فرآیند بارورسازی ابرها در کشور توضیح داد و گفت: بارورسازی ابرها یک اقدام نوآورانه است که کشورهای مختلفی این عمل را انجام می‌دهند و ما نیز در کشور بارورسازی ابرها را انجام می‌دهیم و در این راستا نیز همین امروز در منطقه‌ای از کشور این فرآیند را انجام دادیم که منتظر نتایج مدنظر هستیم.

وزیر نیرو تصریح کرد: وزارت نیرو در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی برای بارورسازی ابرها برنامه‌ریزی کرده است.

کپی لینک
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام