شناسهٔ خبر: 71673261 - سرویس اجتماعی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

۲۰۸ نفر در تصادفات رانندگی استان اردبیل جان باختند

مدیرکل پزشکی قانونی اردبیل گفت: از فروردین تا آذرماه امسال ۲۰۸ نفر در این استان به دلیل حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان   -  دکتر نگار خوشنویس گفت: از این تعداد ۳۳ نفر در جاده‌های شهری، ۱۶۶ نفر در جاده‌های برون شهری و ۹ نفر در جاده‌های روستایی استان جان خود را از دست داده‌اند.
او افزود: بیشترین تعداد تلفات مربوط به شهریورماه با ۳۶ فوتی و کمترین تعداد مربوط به تصادفات دی ماه با هفت فوتی بوده است.
مدیرکل پزشکی قانونی اردبیل گفت: در مدت زمان یاد شده چهار هزار و ۹۷۳ نفر با صدمات و جراحات ناشی از تصادفات رانندگی به مراکز پزشکی قانونی استان اردبیل مراجعه کرده و مورد بررسی و کارشناسی قرار گرفتند.
او افزود: از کل تعداد مراجعان به این اداره کل در زمان یاد شده یک هزار و ۶۲۸ نفر زن و سه هزار و ۳۴۵ نفر مرد بوده است.
خوشنویس تصریح کرد: تصادفات منجر به جرح نیز در نیمه نخست امسال در این استان سه هزار و ۷۴۴ نفر شامل ۲ هزار و ۵۲۰ مرد و یک هزار و ۲۲۴ زن بود، این رقم در نیمه نخست سال قبل سه هزار و ۱۴۸ نفر شامل ۲ هزار و ۱۴۸ مرد و یک هزار نفر زن بود.
منبع: ایرنا