شناسهٔ خبر: 71639040 - سرویس سیاسی
منبع: تین نیوز | لینک خبر

آقای رسولی، ما شما را دوست داریم، اما کمی بیشتر به فکر اعتبار سازمان بنادر باشید!

آقای رسولی، ما شما را دوست داریم، اما لطفاً کمی بیشتر به فکر اعتبار سازمان بنادر باشید! این سازمان، یک نهاد مهم و استراتژیک است، نه یک صحنه نمایش!

صاحب‌خبر - آقای رسولی، ما شما را دوست داریم، اما کمی بیشتر به فکر اعتبار سازمان بنادر باشید!
تین نیوز |

 معاون حمل و نقل  وزیر راه و شهرسازی با انتشار ویدئوی "تماس مردمی"، ثابت کردند که هیچ چیز برایشان غیرممکن نیست! ایشان نه تنها معاون وزیر هستند، بلکه مدیرعامل، مسئول روابط عمومی و منابع انسانی هم هستند! گویا ایشان فکر می کنند سازمان بنادر، یک سریال تلویزیونی است که قهرمانش باید در هر قسمت، یک مشکل جزئی را حل کند!

تصور کنید مدیرعاملی که باید در برج عاج خود، استراتژی های کلان را تدوین کند، ناگهان سر از اتاق قراردادها درمی آورد و مشغول رسیدگی به جزئیات قراردادهای پرسنلی می شود! 

شاید به زعم او سازمان بنادر، یک بنگاه کوچک خانوادگی است که مدیرعاملش، همزمان نقش مسئول روابط عمومی و منابع انسانی را ایفا کند!

باور کنید ما مردم عادی هم می دانیم تفاوت بین یک اقدام نمایشی و یک عملکرد واقعی چیست! لطفاً با این ویدئوهای "تماس مردمی"، هوش ما را به چالش نکشید! ما به اندازه کافی سریال های طنز دیده ایم و می دانیم که این صحنه ها، بیشتر شبیه یک کمدی موقعیت است تا یک مدیریت حرفه ای!

آقای رسولی، گویا مشاوران رسانه ای شما در تعطیلات به سر می برند! لطفاً قبل از انتشار هر ویدئو، از آن ها نظرخواهی کنید! شاید آن ها بتوانند به شما بگویند که رسیدگی به قراردادهای پرسنلی، وظیفه مدیرعامل نیست، بلکه وظیفه مدیر منابع انسانی است!

معاونت وزارت و سرپرستی سازمان بنادر، دو شغل تمام وقت هستند! آقای رسولی، لطفاً به ما بگویید که چگونه می خواهید همزمان در دو جبهه بجنگید؟ آیا شما یک سوپرقهرمان هستید؟

ایشان باید بدانند این کار نمایشی قطعا به تثبیت حکم مدیرعاملی بنادر و دریانوردی که گویا میل باطنی ایشان نیز هست کمکی نخواهد کرد.

باید به ایشان یاد آور شد که لطفا یک تیم تخصصی برای رسیدگی به قراردادهای پرسنلی تشکیل دهید! شما وظایف مهم تری دارید! قبل از انتشار هر ویدئو، لطفاً از مشاوران رسانه ای خود نظرخواهی کنید! آن ها می توانند شما را از اشتباهات نجات دهند! مدیریت همزمان دو شغل مهم، کار آسانی نیست!

آقای رسولی، ما شما را دوست داریم، اما لطفاً کمی بیشتر به فکر اعتبار سازمان بنادر باشید! این سازمان، یک نهاد مهم و استراتژیک است، نه یک صحنه نمایش!