دکتر محمود جوادی نژاد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آمادگی کامل گروه های نظارتی دامپزشکی استان خراسان رضوی افزود: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و در پیش بودن تعطیلات نوروز، طرح ویژه بازرسی و کنترل مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در مشهد و سایر شهرستانهای استان انجام میشود.
وی بیان کرد: این طرح از امروز (۱۱ اسفندماه) آغاز و تا ۱۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ با حضور ۲۰۳ نفر کارشناس در قالب ۱۳۳ اکیپ نظارتی اجرا خواهد شد.
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به رسالت دامپزشکی نسبت به نظارت بهداشتی بر مراحل مختلف تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی کارشناسان این اداره کل تمامی مراکز زیر پوشش شامل رستورانهای بینراهی و درون شهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتل ها و مهمان سراها و بیمارستان ها را به طور مستمر بازدید خواهند کرد.
وی اظهار کرد: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف بر اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی توسط دست فروشان و نیز مخاطرات قطعه بندی این فرآورده ها، گفت: با کلیه افرادی که به صورت دست فروش در حاشیه جادهها، سطح شهر مشهد و بویژه اطراف حرم مطهر اقدام به عرضه غیر مجاز مواد پروتئینی از قبیل گوشت سفید و قرمز، کله پاچه و جگر نموده، به طور جدی برخورد شده و پس از تشکیل پرونده برای متهمان، مراتب جهت رسیدگی به دستگاه قضایی تسلیم خواهد شد.
جوادی نژاد از کلیه شهروندان و زائران خواست از خرید گوشت مرغ یا قطعات مرغ فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی،گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
با توجه به اهمیت گزارشهای مردمی در کشف و ضبط موارد غیر مجاز و نیز ارتقای سطح بهداشت عمومی، روابط عمومی دامپزشکی استان از کلیه شهروندان درخواست کرد تا در صورت مشاهده موارد یادشده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد با شماره تلفنهای ۳۷۲۵۰۰۲۵و ۳۷۲۵۰۰۳۵ (شبکه دامپزشکی مشهد)، ۱۵۱۲ (مرکز پیام اداره کل)، سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی در میان گذارند.