شناسهٔ خبر: 71620844 - سرویس اجتماعی
منبع: جوان | لینک خبر

۴ ورزشگاه بزرگ مقیاس در تهران احداث میشود

۴ ورزشگاه بزرگ مقیاس در تهران احداث میشود

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: علیرضا زاکانی در مراسم افتتاح مسیر ۴۷ کیلومتری گردشگری در منطقه ۲ شهر تهران، گفت: توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی کفایت نمی‌کند و تهران نیاز به شرایط جدیدی دارد، بنابراین طرحی برای ساخت ۱۳۷۲ کیلومتر مسیر پاک برای رفت و آمد تهیه شد که بر اساس آن امکان سفر به ۲۲ منطقه تهران با دوچرخه و اسکوتر فراهم میشود. این مسیرها در کنار تمامی امکانات، تفرجگاهی برای شهروندان نیز است.

شهردار تهران اظهار کرد: افتتاح این مسیر ۴۷ کیلومتری آغاز مسیری است که به زودی به ۱۰۰ کیلومتر در منطقه ۲ خواهد رسید و ۲۰۰ کیلومتر دیگر آن نیز در سایر مناطق به زودی افتتاح خواهد شد و طی ۴ سال مطابق هدف‌گذاری انجام شده شبکه ۱۳۷۲ کیلومتری مناطق ۲۲ گانه تکمیل خواهد شد.

وی با قدردانی از همه خالقان این پروژه، اظهار کرد: تهران از ابتدا با معضل آلودگی هوا و ترافیک مواجه نبوده و سبک زندگی ما آن را به این وضیعت دچار کرده اما قابل تغییر است.

وی با بیان اینکه تهران ۸۰۰ مجموعه ورزشی دارد که ۴۰۰ مورد از آن‌ها بزرگ مقیاس هستند، ادامه داد: شهرداری تهران خود را مسئول تمام امورات شهر و در اموری که مسئولیتش با شهرداری نیست، خود را مکلف به کمک می‌داند؛ بر همین اساس از یکسال و نیم گذشته اقداماتی را دنبال کرده که اسمی از شهرداری در آن وجود ندارد اما پررنگ‌ترین نقش را ایفا کرده است تا حاصل آن حال مردم را خوب کند.

شهردار تهران تصریح کرد: در حوزه ورزشگاه‌های بزرگ مقیاس کاری را آغاز کرده‌ایم و بر اساس آن قرار است یک ورزشگاه بزرگ مقیاس مختص بانوان، یک ورزشگاه مخصوص جانبازان و معلولان و یک ورزشگاه خاص که عملاً امکانی را فراهم می‌کند که به ورزش قهرمانی کمک کنیم، ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز دولت شهید رئیسی ایجاد ورزشگاه بزرگ مقیاسی را در جنوب تهران دنبال کرد اما در دولت جدید درباره آن تجدیدنظر شد، با این حال به وزیر ورزش پیشنهاد کمک برای ساخت این مجموعه را دادیم و وزیر نیز از آن استقبال کرد بنابراین با کمک شورای شهر تهران، بودجه‌ای برای ساخت ۴ مجموعه ورزشی بزرگ مقیاس اختصاص دادیم وآن را به عنوان یک اولویت قطعی دنبال می‌کنیم تا تهران به عنوان پایتخت کشور، ورزشگاه‌های درخور و شایسته‌ای داشته باشد.

زاکانی گفت: در کنار این اقدامات، کاری را با مدارس آغاز کرده‌ایم تا خدماتی ارائه کنیم که دانش‌آموزان با استعدادیابی‌هایی که صورت می‌گیرد در مسیر رشته‌های ورزشی مورد نظر قرار بگیرند. این امر در راستای پیوستگی بین شهرداری تهران و آموزش و پرورش در حال انجام است و در گام‌های بعید پیوستگی با مجموعه‌های ورزشی در سطح کشور برای ایجاد زیرساخت‌های حوزه ورزش ایجاد خواهد شد.

وی افزود: بهترین ارتباط را با فدراسیون‌ها داریم وامید داریم این ارتباط روز به روز عمیق‌تر شود.