به گزارش جماران؛ به نقل از سی ان ان ان، طبق مطالعهای که توسط محققان دانشگاه نورثوسترن در ایالات متحده انجام شد، انواع چای از جمله سیاه، سبز، اولانگ، سفید، بابونه و رویبوس برای بررسی تأثیر انواع چای، روشهای دم کردن و نوع چای بر جذب فلزات سنگین مورد آزمایش قرار گرفتند.
مهر نوشت؛ محققان محلولهای آبی را با مقادیر مشخصی از فلزات مانند سرب، کروم، مس، روی و کادمیوم ایجاد کردند و سپس آنها را نزدیک به نقطه جوش حرارت دادند. آنها برگهای چای را اضافه کردند و اجازه دادند برای مدت زمانهای مختلف دم بکشد. پس از خیساندن، فلزات باقیمانده در آب را اندازه گرفتند تا میزان حذف را محاسبه کنند.
محققان تخمین زدند که دم کردن یک فنجان چای معمولی میتواند حدود ۱۵ درصد سرب را از آب حذف کند و دم کشیدن طولانیتر آن باعث حذف بیشتر فلز میشود.
بر اساس این مطالعه، در حالی که نتایج بر اساس عواملی مانند زمان دم کردن، نوع چای کیسهای و نسبت آب به چای متفاوت است، دم کردن چای میتواند مقدار قابل توجهی از سرب را از آب حذف کند که مزایای بالقوهای برای سلامت عمومی دارد.
«بنجامین شیندل»، نویسنده این مطالعه، گفت: «فقط خیساندن برگها در آب و دم کشیدن آن، به طور طبیعی فلزات را حذف میکند.»
وی همچنین خاطرنشان کرد در حالی که کیسههای چای نایلونی میکروپلاستیک ها را آزاد میکنند، امروزه اکثر چای کیسهای ها از مواد طبیعی مانند سلولز ساخته میشوند که ممکن است ذرات الیاف بی ضرر را آزاد کنند.
شیندل افزود: «اگر مردم یک فنجان چای اضافی در روز بنوشند، شاید در طول زمان شاهد کاهش بیماریهایی باشیم که ارتباط نزدیکی با قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین دارند.»