شناسهٔ خبر: 71616507 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رشت

واژگونی خودروی سمند راننده را به کام مرگ برد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان گفت: سرعت غیر مجاز و ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه در مسکن مهر رشت جان راننده ۲۱ ساله را گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ، سرهنگ فتح اله نصیریان با اشاره به واژگونی خودروی سواری سمندی در مسکن مهر رشت گفت: با حضور کارشناس راهنمایی و رانندگی مشخص شد یک دستگاه خودرو سواری سمند که در مسیر شمال به جنوب میدان اول مسکن مهر به سمت پمپ بنزین در حرکت بوده از مسیر خود منحرف و در برخورد با جدول حاشیه راه واژگون شد.
وی افزود: بر اثر این حادثه راننده ۲۱ ساله خودروی سمند به علت پرتاب شدن به بیرون و شدت جراحت جان باخت.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان با اشاره به اینکه کارشناس پلیس راهنمایی و رانندگی علت این حادثه را ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تجاوز از سرعت مجاز اعلام کرد گفت: در بررسی‌های مشخص شد راننده سواری سمند بدون گواهی نامه رانندگی می‌کرد. 
سرهنگ فتح اله نصیریان با بیان اینکه برابر قوانین و مقررات رانندگی، رانندگی بدون داشتن گواهینامه جرم است از والدین خواست که وسیله نقلیه خود را در اختیار کسانی که فاقد گواهی نامه رانندگی و مهارت در رانندگی هستند قرار ندهند.