شناسهٔ خبر: 71593960 - سرویس اجتماعی
منبع: دانشجو | لینک خبر

رئیس‌کل دادگستری استان تهران:

۳۵۰ ملک با ارزش ۳۰ هزار میلیارد تومان در پرونده چای دبش بلوکه شد

نتایج بررسی پرونده چای دبش امروز اعلام شد. رئیس‌کل دادگستری استان تهران می‌گوید: در این پرونده ۳۵۰ ملک توقیف شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رئیس‌کل دادگستری استان تهران، علی القاصی مهر از مسدودی موجودی حساب‌های بانکی ۳۴ شرکت مرتبط با این پرونده (حدود ۱۵۵ میلیارد تومان)، شناسایی و توقیف ۳۵۰ قطعه ملک با ارزشی بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان خبر داد.

پس از برگزاری ۲۴ جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده چای دبش با مبلغ ۳٫۴ میلیارد دلار، به‌عنوان بزرگ‌ترین پرونده فساد تاریخ کشور، اعلام شد که حکم ۴۴ نفر از ۶۱ متهم این پرونده تا اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران، علی القاصی مهر، می‌گوید: همچنین مقادیر زیادی طلا و جواهر به ارزش تقریبی ۵۰۰ میلیارد تومان کشف و توقیف شده و ۶۰ هزار دلار از اموال تحمیل‌شده به‌حساب دادگستری واریز شده است.

علاوه بر این، در پرونده چای دبش اموال منقول و غیرمنقول گسترده‌ای شناسایی و توقیف شده که شامل ۴۹۸ خودروی باربری و سواری است. همچنین، به گفته علی القاصی مهر، اموال در معرض فساد در حال فروش هستند و اموالی که امکان فروش از طریق بانک‌ها را دارند، پس از صدور حکم، به فروش خواهند رسید.