ابوالفضل محبان روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به برفگیر بودن جاده ها و محورهای مواصلاتی استان به از ۷۱۵ نفر گرفتار در برف و کولاک امدادرسانی و پنج نفر از مسافران در راه مانده نیز در پایگاه امین الله اسکان داده شدند.
وی افزود: نجاتگران هلال احمر استان در قالب ۱۰ تیم عملیاتی به حادثه دیدگان برف و کولاک خدمات رسانی کردند.
محبان گفت : تمامی تیم های عملیاتی هلال احمر خراسان شمالی تا پایداری شرایط جوی در حالت آماده باش قرار دارند.
سامانه بارشی از دوشنبه شب در خراسان شمالی فعال شده است و تا روز چهارشنبه تداوم دارد و بر این اساس کاهش دمای هوا و ماندگاری هوای سرد در استان حاکم خواهد بود.
خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.