شناسهٔ خبر: 71569965 - سرویس استانی
منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

فرمانده سپاه فجر خبر داد:

اجرای بیش از ۳۰۰۰ طرح محرومیت‌زدایی در فارس

فرمانده سپاه فجر استان فارس از اجرای بیش از ۳۰۰۰ طرح محرومیت‌زدایی با اعتباری بالغ بر ۷۷۰۰ میلیارد تومان توسط سپاه فجر در سطح استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، سردار یدالله بوعلی در آیین افتتاح طرح‌های عمرانی محرومیت‌زدایی سپاه فجر استان فارس که با حضور سرلشکر حسین سلامی، فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مسئولان استانی برگزار شد، اظهار داشت: بیش از 3000 طرح عمرانی، فرهنگی و ورزشی در موضوعات محرومیت‌زدایی، سازندگی، مسکن ملی، مسکن محرومین، مرمت منازل محرومان، کارگاه‌های اشتغال‌زایی، راه‌اندازی درمانگاه، اهدای جهیزیه و اهدای ویلچر به افرادی که زیرنظر سازمان بهزیستی قرار دارند، انجام شد.

وی افزود: اعتباری که برای مجموعه طرح‌های عمرانی، ورزشی و فرهنگی هزینه شد، بیش از 7700 میلیارد تومان برآورد شده است.

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در قرارگاه حضرت احمدبن‌موسی (ع) نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در سال گذشته اولین مرحله بهره‌برداری از پروژه‌های محرومیت‌زدایی در شیراز انجام شد، اظهار کرد: در موضوع آسفالت معابر روستایی تا پایان سال 1402 در 102 روستای شهرستان شیراز، یک میلیون 200 هزار مترمربع زیرسازی و آسفالت شد، که این حرکت به عنوان یک اقدام جهادی بزرگ و نمونه در کشور شناخته شد. 

مجید علی‌پور ادامه داد: در راستای اقدامات محرومیت‌زدایی گام دوم قرارگاه حضرت احمدبن‌موسی (ع)، توسعه زیرساخت‌ها و بهبود کیفیت زندگی مردم 2 هزار و 142 پروژه عام‌المنفعه با اعتباری بالغ بر 400 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: در راستای حمایت از توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی پایدار، 128 کارگاه اشتغال با سرمایه‌گذاری 500 میلیارد تومان انجام گرفت که منجر به اشتغال 800 نفر از محرومین شهرستان شیراز شد. 

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در قرارگاه حضرت احمدبن‌موسی (ع) افزود: 646 پروژه عمرانی در راستای محرومیت‌زدایی نظیر احداث و مرمت مسکن محرومین، ساخت خانه عالم، مرمت مسجد، حسینیه گلزار شهدا و ... با اعتباری بالغ بر 46 میلیارد تومان در سال 1403 هزینه شده است. 

علی‌پور بیان کرد: مجموعه‌ای از خدمات گسترده در موضوعات اجتماعی و حمایت از اقشار کم برخوردار انجام گرفت و 37 هزار و 298 خدمت با اعتبار بالغ بر 57 میلیارد تومان ارائه شد. این خدمات عموماً در حوزه‌های حمایتی، اجتماعی و درمانی بوده است که یک قلم آن توزیع 12 هزار بسته لوازم‌التحریر که در شهریور ماه امسال با حمایت شهرداری به نیازمندان اهدا شد.

وی در موضوع ایجاد اشتغال از طریق تجهیز کارگاه‌های اشتغال خرد و کوچک بیان کرد: این کارگاه‌ها با اعتبار بالغ بر 46 میلیارد تومان، 489 کارگاه خرد و کوچک تجهیز و زمینه اشتغال برای 571 نفر فراهم شد تا چرخ خودکفایی و تولید در خانه‌های مردم به گردش درآید.

جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در قرارگاه حضرت احمدبن‌موسی (ع) راستای ادامه محور نهضت آسفالت معابر در سال 1403 بیان کرد: در 59 روستای شهرستان شیراز با مشارکت فرمانداری و بنیاد مسکن یک میلیون و 186 هزار متر مربع زیرسازی و آسفالت با اعتبار 381 میلیارد تومان انجام گرفت. این اقدامات نه فقط ساخت و سازهای عمرانی، بلکه نشانه‌ای از دلدادگی و خدمت به مردم است.

انتهای پیام/