شناسهٔ خبر: 71565360 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر:

بیش از ۹۸.۵ درصد انرژی گاز در بخش صنعتی مصرف شده است

مدیرعامل شرکت گاز استان بوشهر میزان مصرف گاز ۱۱ ماه امسال استان را بیش از ۱۸ میلیارد مترمکعب اعلام کرد و گفت: بیش از ۹۸.۵ درصد این انرژی در بخش صنعت استان مصرف شده است.

صاحب‌خبر -

علی‌اکبر فقیه امروز (سه‌شنبه، هفتم اسفند) اظهار کرد: پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی و فجر شهرستان جم استان بوشهر نقش مهمی در تأمین گاز مصرفی کشور در بخش‌های مختلف خانگی، صنعتی، تجاری و خدماتی دارد.

وی تأمین گاز استان بوشهر را از طریق خط ششم سراسری دانست و بیان کرد: این استان در تأمین گاز مورد نیاز مشترکین هیچ مشکلی ندارد.

فقیه گفت: از کل گاز مصرف‌شده در استان در ۱۱ ماه امسال، بیش از ۱۷ میلیارد و ۹۱۴ میلیون مترمکعب مربوط به بخش صنعت استان بوشهر بوده است.

وی میزان مصرف گاز در بخش خانگی و عمومی استان بوشهر در ۱۱ ماه امسال را ۱۴۰ میلیون و ۳۵۸ هزار مترمکعب دانست.

او سرانه مصرف بوشهری‌ها در بخش خانگی را روزانه ۱,۱۴ مترمکعب محاسبه کرد و گفت: میانگین سرانه استفاده از گاز خانوارهای بوشهری در فصول سرد ۲.۰۳ مترمکعب و در فصول گرم ۰.۸ مترمکعب در روز محاسبه شده است.

فقیه افزود: شرکت گاز استان بوشهر به بیش ۳۰۳ هزار و ۴۳۹ مشترک خدمات‌رسانی می‌کند که از این میزان بیش از ۲۳۱ هزار و ۸۶۴ مشترک شهری و بیش از ۷۱ هزار و ۷۵۵ مشترک روستایی است.

انتهای پیام