شناسهٔ خبر: 71563041 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

با گذشت اولیای دم؛

یک محکوم به قصاص در شوشتر نجات یافت

اهواز- ایرنا- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوشتر گفت: محکوم یک پرونده قتل نفس در شوشتر که حکم قصاص نفس وی صادر شده بود، با گذشت اولیای دم از مجازات رهایی یافت. 

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از دادگستری خوزستان، مهدی امیری سه شنبه در خصوص این پرونده بیان کرد: این پرونده که مدت‌ها در جریان بود، با پیگیری‌های مستمر و تلاش‌ عوامل مختلف از جمله اعضای شورای حل اختلاف، دفتر حمایت از ایثارگران و معتمدین محلی و برگزاری جلسات متعدد، به صلح و سازش ختم شد.

وی ادامه داد: این تصمیم اولیای دم که نمادی از یک اقدام انسانی است، نشان‌دهنده روحیه شجاعت و گذشت است که می‌تواند در کاهش تنش‌ها و ایجاد صلح در جامعه نقش بسزایی داشته باشد.
امیری اظهارامیدواری کرد: این نوع اقدامات، به ترویج فرهنگ صلح و همدلی در جامعه کمک کند و الگویی در جهت کنترل خشم، پیشگیری از وقوع نزاع و جرائم مرتبط با آن باشد.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام رییس کل دادگستری خوزستان طی سال جاری ۱۷۰ پرونده قصاص در استان به صلح و سازش ختم شد.