شناسهٔ خبر: 71558674 - سرویس اجتماعی
منبع: دانشجو | لینک خبر

رهایی: تالار صنعت فرصتی برای آشنایی دانشجویان با تحولات صنعتی کشور است

تالار صنعت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور مسئولان دانشگاه و صنعت افتتاح شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تالار صنعت دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در فضایی به متراژ ۳۸۰ متر مربع با هدف استقرار صنایع بزرگ و ارتباط سهل و آسان صنعت با دانشجویان به عنوان سرمایه‌های انسانی آینده کشور با مشارکت ارزنده بخش خصوصی و بدون استفاده از اعتبارات دولتی در نزدیکترین مکان به کلاس‌های درس دانشجویان، ایجاد شده است.

این تالار دارای ۶ فضای مجزاست که در اختیار شرکت‌های مختلف قرار خواهد گرفت.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه اندازی تالار صنعت برق در دانشکده مهندسی برق دانشگاه خبر داد و گفت: امیدوارم نمونه‌های آن در سایر دانشکده‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز ایجاد شود.

علیرضا رهایی در مراسم افتتاح تالار صنعت دانشکده مهندسی برق دانشگاه ضمن تبریک روز مهندس به تمامی مهندسان دانشگاه و کشور اظهار کرد: ایجاد یک تالار صنعت در دانشکده مهندسی برق اتفاق خوبی است که در دانشگاه رقم می‌خورد. شاید ایجاد این تالار مزیت‌های متعددی داشته باشد یکی از این مزیت‌ها ایجاد الگویی در سطح دانشگاه می‌باشد که همه دانشکده‌ها بتوانند از این نمونه‌ها در رشته‌ها و بخش‌های مختلف استفاده کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه تالار صنعت می‌تواند به عنوان یک کلینیک صنعت مورد توجه قرار بگیرد، افزود: اگر چه ما این کلینک را در سال‌های ۹۰ در صنعت پتروشیمی داشتیم. به طوریکه در ماهشهر کلینیکی را ایجاد کردیم و ارتباط رو در رو و مستقیمی بین اساتید و متخصصان صنعت برای برطرف کردن نیاز‌ها و دریافت راه حل‌ها از سوی اساتید ما شکل گرفت.

رهایی خاطر نشان کرد: حضور دانشجویان در تالار صنعت و آشنایی آنها با پیشرفت‌هایی که در صنعت کشور شکل گرفت از مهم‌ترین مزایای راه اندازی این تالار است. به طوریکه دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف می‌توانند تحولات بزرگی را ایجاد کنند و سهم مختلفی در بخش‌های متفاوت صنعت داشته باشند.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: یکی دیگر از مزایای تالار صنعت این است که می‌تواند زمینه حضور دانشجویان در کارورزی‌ها و کارآموزی‌ها در بخش صنعت را فراهم کند. حتی در آینده احتمال فراهم کردن فرصت فعالیت را ایجاد می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: راه اندازی تالار صنعت نوعی سرمایه گذاری برای تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور محسوب می‌شود. به طوریکه افرادی که از این محیط‌ها می‌گذرند جایگاه، موقعیت و فعالیت آنها در صنعت آینده کشور موثرتر خواهد بود.

رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: امیدوارم زمینه حضورصنایع مختلف مرتبط با صنعت برق به تدریج در این تالار فراهم شود. این امر موجب می‌شود دانشجویان فرصت آشنایی بیشتر با صنعت برق، کنترل، مخابرات را پیدا کنند.