شناسهٔ خبر: 71550649 - سرویس علمی-فناوری
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

گام دوم نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» در ماه رمضان امسال

گام دوم نهضت ملی زندگی با آیه‌ها با مشارکت حداکثری نهادهای مردمی و حاکمیتی از ابتدا‌ی ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی حسینی، نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان و دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره گام دوم نهضت ملی "زندگی با آیه‌ها" گفت: نهضت ملی "زندگی با آیه‌ها" که با هدف انس، فهم و عمل به آیات قرآن کریم در زندگی فردی و اجتماعی مردم شکل گرفته است، در گام دوم خود، با همراهی و نقش‌آفرینی حداکثری دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های فرهنگی و مجموعه‌های مردمی به مرحله‌ای نوین رسیده است. این مشارکت گسترده، زمینه‌ای را برای هم‌افزایی ملی در گسترش فرهنگ قرآنی فراهم کرده و ظرفیت‌های جدیدی را برای اجرای برنامه‌های قرآنی عمیق، جریان‌ساز و تأثیرگذار ایجاد خواهد کرد. 

وی افزود: شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور، با نقش‌آفرینی فعال در گام دوم نهضت زندگی با آیه‌ها، در تلاش است تا با همکاری و نقش‌آفرینی دستگاه‌ها و مجموعه‌های مردمی، شاهد شکل‌گیری یک جبهه متحد و قوی قرآنی باشیم. این شورا، با استفاده از ظرفیت‌های نهاد‌های مختلف، در مسیر تثبیت این نهضت ملی و تبدیل آن به یک گفتمان عمومی قرآنی در جامعه گام برمی‌دارد. 

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور گفت: در ادامه این مسیر نورانی، تاکنون بیش از ۴۰ نهاد و سازمان کلیدی در جهت ترویج معارف قرآنی و تحقق این نهضت بزرگ، تفاهم‌نامه‌هایی امضا کرده‌اند. شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کمیته امداد امام خمینی (ره) ، سازمان تبلیغات اسلامی ، سازمان اوقاف و امور خیریه ، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، ستاد کل نیرو‌های مسلح، جامعه الزهرا، سازمان بسیج مستضعفین، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، سازمان بهزیستی کشور، آستان قدس رضوی، آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور از جمعه مهم‌ترین این نهادها هستند.

سید مصطفی حسینی افزود: این همکاری‌ها، پایه‌گذار حرکت‌های عمیق و گسترده‌تر قرآنی خواهد شد و به فضل الهی، قرآن را از سطح قرائت و حفظ، به عرصه تفکر، تدبر و عمل در جامعه خواهد رساند.

وی به مشارکت حدود ۴ هزار نهاد مردمی در سال گذشته اشاره کرد و افزود: امسال بالغ بر ۵۰۰ مجموعه مردمی در فراخوان ارسال ایده برای زندگی با آیه‌ها شرکت کردند و با حدود ۶۰ مجموعه پیشرو مردمی تفاهم‌نامه همکاری نوشته شد و امید است امسال شاهد نقش‌آفرینی و مشارکت جدی‌تر مجموعه‌های مردمی باشیم.

وی همچنین گفت: برای تحقق یک جبهه متحد قرآنی، لازم است که هم نهاد‌های دولتی و هم مجموعه‌های مردمی در این حرکت سهیم باشند. ما نیازمند جریان‌سازی قرآنی در تمام عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی کشور هستیم و این نهضت، بستری برای این تحول خواهد بود.

دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی درباره اهمیت این گام از نهضت ملی زندگی با آیه‌ها تاکید کرد: نهضت ملی زندگی با آیه‌ها، تنها یک برنامه قرآنی نیست، بلکه یک راهبرد فرهنگی است که در مسیر تحقق جامعه‌ای قرآنی حرکت می‌کند. گام دوم این نهضت، با مشارکت نهاد‌های مختلف، در تلاش است تا سبک زندگی قرآنی را در بطن جامعه نهادینه کند. همکاری بیش از ۴۰ نهاد کلیدی و هزاران مجموعه مردمی، نشان از یک عزم ملی برای گسترش فرهنگ قرآن و تحقق آرمان‌های قرآنی انقلاب اسلامی دارد.

او افزود: نهضت "زندگی با آیه‌ها" در گام دوم خود، تلاش دارد تا با استفاده از ابزار‌های نوین، فناوری‌های دیجیتال، تولیدات چندرسانه‌ای و حضور فعال رسانه‌ای، گفتمان قرآن را در جامعه فراگیر کند.