شناسهٔ خبر: 71547061 - سرویس فرهنگی
منبع: هنرآنلاین | لینک خبر

«جسدهای عالی‌جنابان» و «اگر چشم ها را ببندم»راهی بازار کتاب شدند

ترجمه رمان‌های «اگر چشم‌ها را ببندم» نوشته سیمونا اسپاراکو و «جسد عالی‌جنابان» نوشته لئوناردو شاشا منتشر شد.

صاحب‌خبر -

 به گزارش هنرآنلاین، رمان «اگر چشم‌ها را ببندم» نوشته سیمونا اسپاراکو با ترجمه هدا عربشاهی در ۲۷۴ صفحه با شمارگان ۱۱۰۰ نسخه و قیمت ۳۲۰  هزار تومان در نشر آفتابکاران راهی بازار کتاب شده است.

در پشت جلد کتاب عنوان شده است: سیمونا اسپاراکو متولد ۱۹۷۸، پس از اینکه مدت زمانی طولانی خارج از ایتالیا زندگی کرد برای همیشه به رم بازگشت. اسپاراکو تاکنون چند رمان و فیلمنامه نوشته است که از جمله آن‌ها می‌توان به «هیچ یک از ما» اشاره کرد. این رمان در سال ۲۰۱۳ به مرحله نهایی جایزه ادبی استرگا رسید و رمان «در سکوت حرف‌هایمان» برنده جایزه ۲۵۰ هزار یورویی ۲۰۱۹ DeA Planeta شد. نشر آفتابکاران اسپاراکو را نخستین بار سال ۱۴۰۰ با کتاب «در سکوت حرف‌هایمان» به خوانندگان فارسی‌زبان معرفی کرد. «اگر چشم‌ها را ببندم» دومین کتابی است که از این نویسنده به فارسی ترجمه و منتشر می‌شود. تاکنون کتاب‌های اسپاراکو در کشورهای مختلف اروپایی، آمریکای جنوبی، ژاپن و روسیه ترجمه شده‌اند.

چشم ها

«اگر چشم‌ها را ببندم» داستان زن جوانی به نام ویولا (بنفشه) است که به طرز غیرمنتظره و پس از پنج سال بی‌خبری کامل با پدرش دیدار می‌کند. پدر از ویولا می‌خواهد که او را تا سرزمین زادگاهش در کوهستان‌های مرکز ایتالیا همراهی کند. این گونه سفر پدر و دختر آغاز می‌شود و طی این ماجراجویی جاده‌ای رازهای زندگی پدر بر دختر آشکار می‌شود.

همچنین کتاب «جسدهای عالی‌جنابان» نوشته لئوناردو شاشا با ترجمه آنتونیا شرکا در ۱۳۸ صفحه با شماگان ۳۰۰ نسخه و بهای ۲۳۵ هزار تومان در نشر یادشده عرضه شده است.

جسدها1

در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: رمان «جسدهای عالی‌جنابان« با نام اصلی «متن: یک پارودی») را لئوناردو شاشا در سال ۱۹۷۱ نوشت. داستان با الهام از خبری نوشته شده که آن زمان در مطبوعات ایتالیا هیاهو به پا کرده بود. داستان حول ترور زنجیره‌ای عده‌ای قاضی در شهرهای مختلف شکل می‌گیرد. قهرمان داستان، بازرس روگاس، مردی جسور، روشنفکر و طنزپرداز است که پس از قتل اولین قاضی مأمور کشف واقعیت می‌شود و با اینکه مقامات بالا و سیاستمداران وادارش می‌کنند قاتل یا قاتلان را بین گروه‌های مخالف نظام جست‌وجو کند، او در مسیر دیگری حرکت می‌کند. به این ترتیب، بازرس روگاس در کلاف سردرگمی از شک و سوءظن و قتل‌های دیگر قاضی‌ها، و مناسبات وزیران و مأموران مخفی گرفتار می‌شود.

فرانچسکو رزی، کارگردان شهیر ایتالیایی در سال ۱۹۷۶ با اقتباس از این کتاب فیلمی ساخت که در ایران هم به نمایش درآمد.

انتهای پیام