مسعود پیرایش عصر شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: دستورات لازم جهت پیدا کردن ۲ کوهنورد اراکی در «اشترانکوه» از سوی استاندار مرکزی و مسئولین ذیربط داده شده است.
وی بیان کرد: خبر مفقودشدن این ۲ کوهنورد بامداد امروز (شنبه) ساعت حدود ۲ به مبادی ذیربط اطلاع داده شد که با توجه به هماهنگیهای صورت گرفته با مسئولین استان لرستان سه تیم هلالاحمر و همچنین یک تیم هیات کوهنوردی استان مرکزی به منطقه برای پیداکردن آنها اعزام شده است.
مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی ادامه داد: ارتباط تلفنی با مسئولان فرمانداری و هلال احمر شهرستان ازنا از همان ابتدا انجام و تیمهای امدادی به محل اعزام شدند، اما شرایط جوی منطقه مساعد نبود اما جستجو با تیمهای زندهیاب و امدادگران متوقف نشده و ادامه دارد.
پیرایش یادآور شد: استاندار مرکزی طی تماسهای مکرر با استانداری لرستان پیگیریهای لازم را جهت این حادثه انجام داده و از سوی مدیریت بحران استان به صورت لحظهای پیگیری میشود.
وی گفت: طی اعلام هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان مرکزی، ۲ کوهنورد اراکی به نامهای مجتبی قهیهای و داود بهرامی جهت صعود قله ازنا واقع در اشترانکوه لرستان عزیمت کرده بودند که متاسفانه مفقود شده و تاکنون هیچ تماس یا ردی از آنها اعلام نشده است.