شناسهٔ خبر: 71477704 - سرویس فرهنگی
منبع: انتخاب | لینک خبر

قدیمی‌ترین بخش «دیوار چین» توسط باستان شناسان کشف شد

باستان‌شناسان موفق شدند قدیمی‌ترین بخش شناخته‌شده از دیوار بزرگ چین را کشف کنند که قدمت دیوار چین را ۳۰۰ سال بیشتر از تصورات پیشین افزایش داده است.

صاحب‌خبر -
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

یورو نیوز: باستان‌شناسان موفق شدند قدیمی‌ترین بخش شناخته‌شده از دیوار بزرگ چین را کشف کنند که قدمت دیوار چین را ۳۰۰ سال بیشتر از تصورات پیشین افزایش داده است.

این یافته چشمگیر که در منطقه چانگ‌چینگ، شهر جینان، استان شاندونگ واقع شده است، به اواخر دودمان ژو غربی (۱۰۴۶ تا ۷۷۱ پیش از میلاد) و اوایل دوره بهار و پاییز (۷۷۰ تا ۴۷۶ پیش از میلاد) تعلق دارد.

 این کاوش که از سوی مؤسسه آثار فرهنگی و باستان‌شناسی شاندونگ از ماه مه تا دسامبر ۲۰۲۴ انجام شد، حدود ۱۱۰۰ مترمربع از بخش شمالی روستای گوانگلی را پوشش داد. این نخستین کاوش گسترده در دیوار بزرگ چین پس از سال‌ها بررسی اولیه محسوب می‌شود.

دیوار بزرگ چین، که پیش از دیوار معروف سلسله مینگ ساخته شده است، در دوره دولت‌های جنگ‌طلب (۴۷۵ تا ۲۲۱ پیش از میلاد) توسط دولت چین بنا شد. این دیوار که بیش از هزار سال پیش از دیوار مینگ ساخته شده است، بالغ بر ۶۰۰ کیلومتر در سراسر شاندونگ امتداد دارد و برای محافظت از دولت چین در برابر حملات، به‌ویژه از سوی دولت چو، احداث شد.

این دیوار که از خاک فشرده، سنگ و سایر مواد ساخته شده است، بیانگر نبوغ نظامی دولت چین، مدت‌ها پیش از اتحاد چین تحت فرمانروایی سلسله چین، است.

این تیم همچنین شهر باستانی پینگ‌یین را شناسایی کرد که حدود ۱.۵ کیلومتر در شمال دیوار بزرگ چین قرار دارد. این شهر نقشی اساسی در تأمین امنیت مسیرهای حمل‌ونقل و حفاظت از مرزهای دولت چین ایفا می‌کرد.

لینک کوتاه کپی لینک