شناسهٔ خبر: 71301079 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس:

خصوصی سازی شرکت‌های شوش جز تنش اجتماعی دستاوردی نداشت

دزفول – ایرنا – نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند واگذاری شرکت‌های دولتی شوش به بخش خصوصی گفت: شرکت‌های دولتی مستقر در شوش طی سال‌های اخیر به قیمت ناچیز و به افراد فاقد صلاحیت واگذار شد که ثمره این خصوصی سازی برای شهرستان جز تنش اجتماعی چیز دیگری نبود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمد کعب عمیر عصر دوشنبه در نشست مشترک مسوولان شوش با آیت الله کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در سالن نشست‌های فرمانداری این شهرستان، با اشاره به وضعیت نامناسب شرکت کاغذپارس شوش و اعتراض مستمر کارگران این شرکت از آغاز تحقیق و تفحص درباره آن خبر داد.

وی با بیان اینکه شهرستان شوش دارای داشته‌ها و کاستی‌ها فراوان است، افزود: بسیاری از مسایل و چالش‌های زیربنایی شوش طی سال‌های اخیر برطرف شده و این روند با سرعت در حال تکمیل شدن است.

تخصیص اعتبار هشت هزار میلیارد ریالی برای اتصال بخش فتح المبین شوش به طرح آب رسانی غدیر

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخصیص اعتبار هشت هزار میلیارد ریالی برای اتصال بخش فتح المبین شوش به طرح آب رسانی غدیر، ادامه داد: مساله آب آشامیدنی روستاهای بخش فتح المبین شوش با اجرای این طرح به طور کامل برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز شهرستان‌های شوش و کرخه جزو شهرستان‌های برخوردار از نظر زیرساخت راه هستند، افزود: بسیاری از طرح‌های راه سازی این ۲ شهرستان هم اکنون دارای ردیف اعتبار ملی بوده و اقدام‌های خوبی در این زمینه در حال انجام است.

کعب عمیر گفت: بیمارستان ۲۰۶ تخت خوابی شهدای شوش که طی ۱۰ سال گذشته تنها ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت امروز با پیگیری و تزریق اعتبار به پیشرفت فیزیکی بیش از ۷۰ درصد رسیده که بهره برداری از این طرح اقدامی مهم برای ارتقای شاخص بهداشتی و درمانی این شهرستان است.

سرمایه گذار روسی برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی شوش اعلام آمادگی کرد

نماینده مردم شوش و کرخه در مجلس شورای اسلامی، بازارچه مرزی با کشور عراق و منطقه ویژه اقتصادی شوش را ۲ ظرفیت مهم سرمایه گذاری در این شهرستان دانست و بیان کرد: منطقه ویژه اقتصادی شوش که مصوبه هیات وزیران را دارد با وجود کش و قوس فراوان و تغییر چند باره زمین و سرمایه گذار همچنان با موانعی مواجه است که کمک برای گره گشایی از این طرح مهم مطالبه مردم شوش است.

وی افزود: سرمایه گذار روسی برای سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی شوش اعلام آمادگی کرده که اعتبار سنجی این سرمایه گذار توسط معاونت سرمایه گذاری خارجی در حال انجام است.

توسعه حرم دانیال نبی نیازمند اعتبار استانی است

آیت الله کعب عمیر با بیان اینکه ثبت جهانی محوطه تاریخی شوش به تهدیدی برای توسعه این شهرستان طی سال‌های گذشته تبدیل شده بود، گفت: محوطه میراث باستانی ثبت جهانی شده موجب قفل شدن توسعه شوش شد که با دستور وزیر گردشگری گره گشایی از این موضوع در دستور کار قرار گرفته است.

وی توسعه حرم دانیال نبی، تامین حقابه برای زمین‌های کشاورزی فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری موسوم به طرح مقام معظم رهبری در محدوده شهرستان شوش و ورود به نحوه خصوص سازی شرکت‌های دولتی در این شهرستان را از جمله مطالبه‌های مهم مردم در شوش برشمرد.

خصوصی سازی شرکت‌های شوش جز تنش اجتماعی دستاوردی نداشت

میان دستگاه‌های مختلف این شهرستان برای خدمت به مردم رقابتی ارزشمند ایجاد شده است

امام جمعه شوش نیز در این نشست با بیان اینکه میان دستگاه‌های مختلف این شهرستان برای خدمت به مردم رقابتی ارزشمند ایجاد شده است، گفت: نهضت خدمت ایجاد شده میان دستگاه‌های شهرستان برای گره گشایی از مسایل، امیدآفرین و نوید دهنده آینده روشن است.

حجت الاسلام سیدمرتضی مرعشی، با اشاره به میزبانی شوش از رویدادهای فرهنگی ملی و استانی، ادامه داد: همایش ملی نماز عشایر و همایش استانی جامعه عشایر خوزستان از جمله رویدادهایی است که طی ماه‌های اخیر به میزبانی شوش برگزار شده است.

وی حضور باشکوه مردم شوش در راهپیمایی ۲۲ بهمن را سرمایه بزرگ اجتماعی دانست و بر حراست از این سرمایه با کار شبانه روزی و گره گشایی از مسایل تاکید کرد.

توسعه زیرساخت‌های این شهرستان با سرعت در حال انجام است

سرپرست فرمانداری شوش نیز در این نشست انسجام میان دستگاه‌ها را راهکار اساسی در حل مسایل شهرستان دانست و گفت: ۵۰۰ برنامه عمرانی، فرهنگی و خدماتی به مناسبت دهه فجر در شوش برنامه ریزی شد و بیش از ۲ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی و زیرساختی و خدماتی به بهره برداری رسید که ثمره اتحاد میان دستگاه‌های این شهرستان است.

امید صبری پور با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های این شهرستان با سرعت در حال انجام است، افزود: اقدام‌های اساسی برای توسعه زیرساخت‌ها در مناطق شهری و روستایی این شهرستان در حال انجام است که بهره برداری از این طرح موجب ارتقای بسیاری از شاخص‌های شهرستان می‌شود.

به گزارش ایرنا، شوش از مهم‌ترین و باشکوه‌ترین شهرهای باستانی ایران و جهان در ۱۱۵ کیلومتری شمال غربی اهواز قرار دارد.

پرونده ثبت جهانی محوطه باستانی شوش، تیرماه سال ۹۴ در نشست آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در شهر بن آلمان بررسی و ثبت جهانی آن تأیید شد.

“محوطه باستانی شوش” و “معبد چغازنبیل” ۲ اثر شاخص میراث فرهنگی کشورمان، در شهرستان شوش قرار دارند که هردو در فهرست جهانی یونسکو به ثبت رسیده‌اند. وجود آثار باستانی پیش از میلاد و نیز آثاری از چندین تمدن مهم از جمله هخامنشی، ساسانی، اشکانی و اسلامی در شوش، این شهرستان را به یک هدف مهم برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کرده است.