شناسهٔ خبر: 71269901 - سرویس استانی
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آزاد ۷۵ زندانی خراسان شمالی

همزمان با اعیاد شعبانیه و ایام الله چهل و ششمین دهه مبارک فجر ۷۵ زندانی خراسان شمالی در آیینی آزاد شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ رییس کل دادگستری خراسان شمالی در این آیین گفت: این افراد به علت نا توانی در پرداخت مطالبات شکات و محکوم لهم و یا ناتوانی از رد مال موضوع ارتکاب جرائم عمدی، مدت‌ها در بازداشت به سر می‌بردند.

حجت الاسلام رضا براتی زاده افزود: این مددجویان با حمایت‌های مالی ستاد دیه استان و انجمن حمایت از زندانیان نیازمند و جلب منابع مشارکت‌های مردمی به ویژه کمک‌های افراد خیر و نیکوکار آزاد شدند.

وی گفت: رویکرد دادگستری استان، استفاده از مجازات‌های جایگزین حبس و دیگر سیاست‌های قوه قضاییه برای کاهش جمعیت کیفری زندان هاست البته باید توجه داشت، امنیت روانی جامعه نباید با نوع ارفاقات قضایی به خطر بیفتد.

رئیس کل دادگستری استان اضافه کرد: حفظ و حمایت از انقلاب اسلامی و ولایت فقیه که خون‌های زیادی برای به دست آوردن آنها ریخته شده، وظیفه همه آحاد جامعه است و مصداق بارز حمایت از انقلاب اسلامی در دستگاه قضایی اجرای عدالت و احقاق مردم خواهد بود.

<div id="video-display-embed-code_12013141"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4451499/12013141?width=600&height=350"></script></div>