شناسهٔ خبر: 71150442 - سرویس استانی
منبع: ایرنا | لینک خبر

امام جمعه بوشهر: بصیرت و مقاومت مهم‌ترین اصول مکتب امام حسین (ع) است

بوشهر-ایرنا- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با بیان اینکه امام حسین (ع) در تمام زمان‌ها و مکان‌ها محبوب‌ترین فرد است گفت: یکی از مهم‌ترین اصول مکتب حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بصیرت و مقاومت است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله غلامعلی صفایی‌بوشهری روز یکشنبه در جشن میلاد امام حسین (ع) و روز پاسدار اظهار کرد: انسان اگر بصیرت نداشته باشد، ممکن است در مواجهه با مسائل دچار لغزش شود، بصیرت به معنای شناخت دقیق اوضاع و داشتن تحلیلی عمیق از فضای حاکم است.

وی افزود: در صدر اسلام، افرادی به دلیل بی‌بصیرتی به انحراف رفتند و در جریان کربلا، به خاطر عدم بصیرت، خط ولایت را رها کردند بنابراین، داشتن بصیرت به معنای درک و شناخت کامل از اوضاع، توطئه‌های دشمنان و وظیفه خود در شرایط کنونی است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر ادامه داد: در زمان سیدالشهدا(ع)، جبهه ضد ولایت علیه تمام اسلام بود، مشابه وضعیت کنونی که آمریکا و رژیم صهیونیستی در مقابل تمام اسلام قرار دارند.

صفایی بوشهری با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای گرانقدر اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران همواره در مقابل تهدیدات دشمنان از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی با صلابت و اقتدار ایستاده است.

وی با تاکید بر توجه به خط ولایت در خنثی شدن توطئه دشمنان، یادآور شد: مردم عزیز و گرانقدر ایران، به ویژه مردم استان دارالحماسه بوشهر، به عنوان ولایتمداران باید خط ولایت را تنها نگذارند و از امام راحل عظیم‌الشأن و مقام معظم رهبری دفاع و از حریم ولایت انقلاب حمایت کنند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر پیام دیگر حضرت سیدالشهدا(ع) را مقاومت دانست و گفت: دشمن با تمام توان خود می‌آید تا ما را در هم بشکند؛ و با تهاجم فرهنگی می‌خواهد ایمان را از ما بگیرد.

صفایی‌بوشهری افزود: تهاجم فرهنگی دشمن، ما را هدف قرار می‌دهد و باید در برابر آن مقاومت کنیم.

وی اظهار کرد: تهاجم اقتصادی شامل تحریم‌ها و کمبودها نیاز به مقاومت دارد و وقتی دشمن حمله نظامی و امنیتی می‌کند، باید مقاومت کنیم.

صفایی بوشهری گفت: در عرصه علم و فناوری، دشمن نمی‌خواهد ما در این حوزه پیشرفت کنیم و تلاش می‌کند تا به تولیدات علمی و فناورانه غرب وابسته بمانیم.

وی افزود: بنابراین باید به دنبال مرجعیت علمی باشیم و در برابر حملات سیاسی که می‌خواهد اوضاع سیاسی ایران را به هم بزند باید مقاومت کنیم.

امام جمعه بوشهر تصریح کرد: کسانی که رهروان راه حسین(ع) هستند، مسیر خط مقاومت را دنبال می‌کنند، و چنانچه آن حضرت با تمام فشارهایی که در کربلا متحمل شد، مقاومت نمی‌کرد و تسلیم می‌شد، حالا از اسلام، مسلمین و جریان کربلا هیچ نشانی باقی نمی‌ماند.

وی یادآور شد: مقاومت امام حسین (ع) درس عبرتی بزرگ برای تاریخ شده و کسانی که در مسیر مقاومت حرکت می‌کنند، پیروز هستند.