به گزارش دفاعپرس از خراسان شمالی، سرهنگ پاسدار «مهدی الهیراد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان شمالی در سفر دو روزه خود به استان خراسان رضوی با سرتیپ دوم پاسدار «حسینعلی یوسفعلیزاده» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در راستای همکاری و تعامل دوجانبه برای پیشبرد اهداف و اجرای بهتر مأموریتهای محوله ، دیدار و اظهار داشت: با توجه به تقسیم جغرافیایی استان خراسان بزرگ به سه استان، برخی از اسناد مربوط به دوران دفاع مقدس خراسان شمالی، در استان خراسان رضوی قرار دارد لذا؛ برای تدوین دقیق دانشنامه دفاع مقدس خراسان شمالی نیاز به همکاری دوجانبه و بهرهمندی از اسناد خراسان رضوی است.
وی با بیان بهرهمندی از تجربیات خراسان رضوی و تجربیات ارزنده مدیرکل حفظ آثار خراسان رضوی در استفاده از ظرفیتهای مختلف در جهت پیشبرد بهتر اهداف بنیاد، افزود: بهرهبرداری از ظرفیت دستگاههای اجرایی کشوری و لشکری، ابلاغ برنامهها به ادارات و نهادها، فعال نمودن کمیتههای ذیل شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استانی و شهرستانی، استفاده از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس و بکارگیری این ظرفیتها برای پیشبرد اهداف و سیاستهای کلان بنیاد ضروری و قابل توجه است.
سرهنگ پاسدار الهیراد با اشاره به نشست تخصصی با مسول دانشنامه دفاع مقدس خراسان رضوی، تصریح کرد: استفاده از تجربیات دو جانبه برای تسریع در تدوین دانشنامه دفاع مقدس مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفته است که شامل؛ تشکیل پروندههای علمی، استفاده از کمیتههای علمی، تبادل و تهیه اسناد است. استفاده از تجربیات و زحمات استان خراسان رضوی در تدوین دانشنامه به منظور انجام همکاریهایی در این حوزه بین دو این استان صورت خواهد پذیرفت.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان شمالی در این سفر کاری با مسئول ادبیات و تاریخ دفاع مقدس خراسان رضوی نیز جلسهای داشت و خاطرنشان کرد: آثار و نحوه اجرای امور در حوزه تدوین کتاب و اسناد مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد همکاری بین دو استان در این راستا برقرار شود. برگزاری کارگاههای مختلف اعم ازکارگاههای مقاله نویسی و خاطره نویسی و ... نقش به سزایی در تدوین و چاپ کتاب و جمعآوری اسناد مرتبط با دوران دفاع مقدس دارد که بنا شد بین دو استان همکاری بیشتر و مشارکت در برگزاری کارگاهها صورت گیرد تا بتوانیم آثار بیشتر و بهتر از دفاع مقدس تدوین شود.
وی با بیان اینکه حفظ و حراست از ارزشهای دفاع مقدس از طریق پیشکسوتان در جامعه گسترش داده و سپس نهادینه میشود، عنوان کرد: استفاده از ظرفیت پیشکسوتان دفاع مقدس در حراست از این میراث گرانبها یکی از مباحثی بود که در نشست با مسولان خراسان رضوی دنبال کردیم و با همکاری این عزیزان زمینه فعالیت هر چه بیشتر پیشکسوتان دفاع مقدس در حوزه دفاع مقدس و مقامت فراهم شود تا بتوانیم از این ظرفیت ارزشمند در حوزههای مختلف خاطره نویسی، تدوین کتاب، جمع آوری اسناد، تدوین دانشنامه دفاع مقدس و سایر کارهای فرهنگی استفاده کنیم.
سرهنگ الهیراد درپایان گفت: یکی از مباحثی مهم مورد انتظار بنیاد، ارتقاء سطح کاری در حوزه فضای مجازی است. با توجه به اهمیت این موضوع در حوزه فضای مجازی کارهای تخصصی بسیاری انجام شده است که هم فکری و همکاری متقابل در این بخشها میتواند زیرساختها و بستر را برای بهرهمندی از این ظرفیت را ایجاد کند. حضور نیروهای توانمند متخصص و بهرهبرداری از تجربیات و تخصص آنها در زمینه فضای مجاری تأثیر به سزایی در انتقال تجربیات و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت و نشر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مبتنی بر فناوریهای روز در جامعه دارد.
در این سفر کاری که «مژده بهرامی» مدیر اسناد دفاع مقدس اداره کل حفظ آثار خراسان شمالی حضور داشت، عنوان کرد: در نشستهای صورت گرفته در حوزههای مختلف بر همکاری و تعامل هر چه بیشتر مدیران و کارشناسان هر دو استان جهت اجرای بهتر مأموریتهای محوله تأکید شده است. با توجه به وجود مداخل مشترک در تدوین دانشنامه دفاع مقدس، بهرهمندی از اسناد موجود در خراسان رضوی در تدوین مقالات دانشنامه دفاع مقدس خراسان شمالی نیاز است.
انتهای پیام/
∎