شناسهٔ خبر: 71130809 - سرویس بین‌الملل
منبع: صدا و سیما | لینک خبر

همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا

دستیار وزیر امورخارجه و مدیر کل آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان گفت: در دولت جدید اهتمام جدی به توسعه روابط همه جانبه با آفریقا وجود دارد و ستاد آفریقا در این راستا یاور و همراه تجار ایرانی در آفریقا خواهد بود.

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، دستیار وزیر امورخارجه و مدیر کل آفریقای وزارت امور خارجه کشورمان گفت: در دولت جدید اهتمام جدی به توسعه روابط همه جانبه با آفریقا وجود دارد و ستاد آفریقا در این راستا یاور و همراه تجار ایرانی در آفریقا خواهد بود.
<div id="video-display-embed-code_11985069"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4445133/11985069?width=600&height=350"></script></div>

اکبر خسروی نژاد، در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار صدا و سیما در ابیجان افزود: ستاد آفریقا در دوره جدید اولین جلسه اش را طی روزهای آتی برگزار می کند و در این جلسه مصوبات خوبی برای همراهی بخش خصوصی ایران در قاره آفریقا به تصویب خواهد رسید.
خسروی نژاد که بعد از ملاقات با مقامات کامرون و ساحل عاج، در ابیجان پایتخت اقتصادی ساحل عاج و در معیت امیرحسین نیک بین سفیر ایران در ساحل عاج، با خبرنگار صدا و سیما در ابیجان گفتگو می کرد، درباره سفرش به این دو کشور گفت: در سفر دو روزه به کامرون، سند تاسیسی کمیته سیاسی دو کشور با وزیر امور خارجه این کشور امضا شد. همچنین با وزرای صنعت و معدن، و کشاورزی کامرون ملاقات داشتم. در این دیدارها درباره توسعه همکاری های دوجانبه دو کشور رایزنی شد و مقرر گردید کامرون در سومین همایش ایران و آفریقا در اردیبهشت ۱۴۰۴ در ایران مشارکت جدی داشته باشد.
وی افزود: در دیدار با نایب رئیس مجلس ملی ساحل عاج و دبیرکل وزارت امور خارجه نیز بر توسعه همکاری های دوجانبه تاکید و تفاهمنامه های فیمابین پیگیری شد و بالاخص مقرر گردید دومین دور کمیسیون مشترک دو کشور طی سه ماه آینده در ساحل عاج برگزار شود.