شناسهٔ خبر: 71123006 - سرویس استانی
منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار آذربایجان شرقی:

دبیرستان شهدای زینبیه میانه، نماد مقاومت و رشادت است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: نواختن زنگ انقلاب را در شهرستان میانه به این دلیل انتخاب کردیم که دبیرستان شهدای زینبیه نماد مقاومت و رشادت است.

صاحب‌خبر -

بهرام سرمست شنبه ۱۳ بهمن‌ماه در آئین جشن انقلاب در دبیرستان شهدای زینبیه میانه اظهار کرد: ما رشادت ها و فداکاری های شهدا، جانبازان و دلدادگان انقلاب اسلامی شهرستان میانه در طول جنگ تحمیلی را ارج می نهیم.

وی افزود: امسال به لحاظ زمانی و مکانی در شرایطی جشن انقلاب را برگزار می‌کنیم که در محل دبیرستان شهدای زینبیه، سالروز بمباران و شهادت دانش‌آموزان و کادر این مرکز آموزشی هستیم.

وی ادامه داد:  میانه شهرستانی مهم و دارای مردمانی آگاه و فداکار است که سابقه از خودگذشتگی آنان در راه استقرار نظام جمهوری اسلامی به قبل از انقلاب بازمی‌گردد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به داستان «دهقان فداکار» آن را نمادی از درجه فداکاری و ایثارگری مردمان شهرستان میانه دانست که در طول دهه‌ها به نماد از جان گذشتگی در میان مردم کشورمان تبدیل شده است.

وی به سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و گفت: در سیاست‌های دولت وفاق ملی و دکتر پزشکیان، نهاد آموزش و پرورش جزو نهادهای مهم و تاثیرگذار است.

وی مطرح کرد: همان‌گونه که رییس جمهور اعلام کردند، بر ما تکلیف است ظرف یک سال آینده با کمک‌های دولت و خیّرین تمام مدارس کانکسی، سنگی و ناایمن استان را ساماندهی کنیم.

سرمست تشریح کرد: خوشبختانه خیّرین مدرسه‌ساز نیز همواره در کنار دولت هستند و تلاش ما بر این است از همه امکانات و ظرفیت های موجود برای نوسازی مدارس استفاده کنیم، زیرا معتقدیم که دانش آموزان، معلمان و فرهنگیان نقش اساسی در توسعه دارند.

وی اضافه کرد: اینکه گفته می‌شود وقتی درب مدرسه‌ای باز می‌شود، درب زندانی بسته می‌شود، منظور هر مدرسه‌ای نیست، بلکه مدرسه‌ای است که در آنجا نظم، ارزش‌های اخلاقی و انسانی را آموزش می‌دهند و عناصر ارزشمند فرهنگی را منتقل می‌کنند.

وی بیان کرد: امروز با یک نوع گسست و انقطاع بین نسلی مواجه هستیم که آسیب جدی است و در آموزش و پرورش باید برای این موضوع فکر اساسی شود.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: باید در الگوهای آموزش و پرورش برای انتقال درست ارزش‌ها تلاش کنیم تا نسل قدیم بتواند نسل جدید را آموزش داده و این آموزش‌ها را منتقل کند.

وی افزود: اگر ارزش‌ها، سلایق و الگوهای نسل جدید را در نظر نگیریم، به سادگی آموزش پذیر و تربیت پذیر نخواهند شد.

وی در پایان گفت: نسل گذشته باید با زبان نسل جدید سخن بگوید، در این صورت انتقال ارزش‌های دینی، انسانی و تربیتی اتفاق افتاده و جامعه پذیری فرهنگی به درستی انجام خواهد شد.

سرمست بیان کرد: توجه داشته باشیم که می‌خواهیم نسلی را تربیت و آموزش دهیم که با ارزش‌ها و باورهای گذشته گسست پیدا نکند.

وی تاکید کرد: محتوا و آموزش‌های یک مدرسه است که سرنوشت یک ملت را تعیین می‌کند.

انتهای پیام