شناسهٔ خبر: 71119908 - سرویس استانی
منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

اردبیل با ۳ سینما و ۳۲ فیلم در جشنواره فیلم فجر

معاون امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل از نمایش ۳۲ فیلم منتخب جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در سه سینمای اردبیل خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استانی ایسکانیوز از اردبیل، به نقل از روابط‌عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل، سعید نوریان،معاون امورهنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل با اعلام اینکه چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن در تهران برگزار می‌شود، از برگزاری دوره دهم این جشنواره در استان اردبیل خبر داد و اظهار کرد: باهدف زمینه‌سازی برای استفاده سهل و آسان هنرمندان و علاقه‌مندان به سینما از فیلم‌های به‌نمایش‌ درآمده در جشنواره و در راستای برقراری عدالت فرهنگی، سه سینمای اردبیل هم میزبان هنرمندان و علاقه‌مندان به سینما خواهند بود.

وی با بیان اینکه سینماهای انقلاب و قدس در سال‌های گذشته از جشنواره فیلم فجر میزبانی کرده‌اند، افزود: سینما لاله اردبیل بعد از ۲۰ سال تعطیلی و عدم فعالیت، بازسازی و به تجهیزات جدید نمایش فیلم مجهز شده که فعالیت رسمی خود را هم‌زمان با ایام فرخنده دهه فجر آغاز کرده و به‌عنوان سومین سینما در برگزاری این دوره از جشنواره فیلم فجر سهیم خواهد بود.

دبیر استانی چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر در اردبیل با بیان اینکه سه سینمای قدس، انقلاب و لاله در روزهای ۱۵ تا ۲۲ بهمن فیلم‌های منتخب جشنواره را نمایش خواهند داد، تصریح کرد: ۳۲ فیلم منتخب چهل و سومین دوره جشنواره فیلم فجر در دو سانس در این سینماها نمایش داده می‌شوند.

نوریان گفت: سینما قدس اردبیل در ساعت ۱۶ و ۱۸:۳۰، سینما انقلاب ۱۶:۳۰ و ۱۹ و سینما لاله در ساعت ۱۷ و ۱۹ و ۳۰ در طول برگزاری جشنواره هرکدام ۱۶ فیلم را نمایش خواهند داد.

وی با اعلام اینکه در مجموع ۴۸ سانس در سه سینمای اردبیل ۳۲ فیلم منتخب جشنواره را نمایش می‌دهند، از حضور فیلم "سونسوز" ساخته رضا جمالی به تهیه‌کنندگی سلمان عباسی از اردبیل در این دوره از جشنواره فیلم فجر خبر داد و افزود: حضور فیلم "سونسوز" از استان اردبیل در این رویداد سینمایی بیانگر جایگاه فیلم‌سازان و هنرمندان استان در تولید آثار سینمایی است.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه فیلم سونسوز هم در سینما لاله و هم در سینما قدس نمایش داده می‌شود، از برگزاری ویژه‌برنامه نمایش این فیلم با حضور مدیران و هنرمندان استان خبر داد و گفت: امیدواریم در اختتامیه جشنواره فیلم فجر شاهد درخشش هنرمندان استان باشیم.

نوریان خاطرنشان کرد: آنتیک، ۱۹۶۸، آبستن، اسفند، اشک هور، بازی خونی، بازی را بکش، بچه مردم، پیشمرگ، تاکسیدرمی، خدای جنگ، مرمر و چند نفر دیگر، چشم بادومی، خاتی، سالن چهار، دست تنها، زیبا صدایم کن، گوزن‌های اتوبان، شاه نقش، شمال از جنوب غربی، صیاد، فریاد، ماریا، مرد آرام، موسی کلیم الله، ناتور دشت، شوهر ستاره، ممنوع الخروجی، ژولیت و شاه، پسر دلفینی، افسانه سپهر و سونسوز عناوین ۳۲ فیلمی هستند که در سینماهای قدس، انقلاب و لاله نمایش داده می‌شوند.

وی افزود: علاقه‌مندان به خرید بلیت فیلم‌های جشنواره می‌توانند به سکوهای فروش آی‌تیک (iticket.ir)، ایران‌تیک (irantic.com)، سینماتیکت (cinematicket.org) و گیشه هفت (gisheh۷.ir) مراجعه کنند همچنین متقاضیان علاوه بر خرید بلیت به‌صورت اینترنتی، می‌توانند مشروط به وجود ظرفیت باقیمانده از فیلم موردنظر، بلیت خود را از گیشه سینماها نیز تهیه کنند.

انتهای پیام/